Antena Meniu Search
x

Bărbat, condamnat cu suspendare după ce și-a hărțuit fosta soție. I-a trimis aproape 6.500 de mesaje în șase luni, în încercarea de a recuceri, în Franța

Perseverența este cheia succesului, dar nu întotdeauna. Asta a aflat acum și un bărbat care a încercat să o recucerească pe fosta soție trimițându-i nici mai mult, nici mai puțin de 6.459 SMS în doar șase luni.

de Monica Palade

la 02.06.2023, 15:15

Bărbat, condamnat cu suspendare după ce și-a hărțuit fosta soție. I-a trimis aproape 6.500 de mesaje în șase luni, în încercarea de a recuceri, în Franța - Shutterstock

Bărbatul de 59 de ani din Franța a fost condamnat acum la patru luni de închisoare cu suspendare și interdicția de a mai lua legătura cu fosta lui parteneră de viață. Deși prin mesajele insistente a încercat să o recâștige pe femeia iubită, bărbatul nu a făcut altceva decât să grăbească despărțirea.

Aproape 6.500 de mesaje în șase luni

Francezul din Pont-Sainte-Maxence pare să fi conștientizat abia în fața judecătorilor gravitatea și inutilitatea comportamentului său. Căsătorit din 1989, bărbatul a început să se prăbușească din 2009, la moartea tatălui său. A început să bea mai mult decât era necesar și ajunge să pună la grea încercare răbdarea soției sale, care vrea să se despartă de el în 2022.

Din luna iulie a aceluiași an, la momentul despărțirii, omul începe să-i trimită sute de SMS-uri femeii. Acestea încep în general cu scuze, dar degenerează în insulte, pentru că nu primește niciodată răspuns.

Pe acelaşi subiect

O primă plângere pentru hărțuire este depusă de către victimă, dar aceasta nu va fi suficient pentru a-l opri pe bărbat, care își reia foarte repede hărțuirea prin SMS, cu cel puțin zece mesaje în fiecare zi, și atinge vârful de 130 de SMS-uri trimise în 24 de ore, oricând, la ore oră din zi și din noapte. Pe o perioadă de 180 de zile, 6.459 de mesaje text au fost trimise.

"Nu credeam că o să-i fac atât de mult rău"

Doar un control judiciar strict și o înfățișare în fața instanței penale l-au oprit. „Nu am vrut să divorțez. Am vrut să stau de vorbă cu ea și doar așa puteam să iau legătura. Nu mă așteptam să o sperii atât de mult”, a declarat el în fața instanței, potrivit Le Parisien.

Comportamentul său și problemele cu alcoolul l-au înstrăinat și de cei doi fii ai săi, care nu mai vorbesc cu el. Omul pretinde că a acționat doar din dragoste. „Îmi iubesc soția, sunt foarte trist că nu mai sunt cu ea. Regret amarnic toata aceasta situație, nu credeam că o să-i fac atât de mult rău”, a mai spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Bărbat, condamnat cu suspendare după ce și-a hărțuit fosta soție. I-a trimis aproape 6.500 de mesaje în șase luni, în încercarea de a recuceri, în Franța