Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 82 de ani a construit în 30 de minute o bancă pentru soția bolnavă. Primăria l-a ignorat

Un octogenar din Spania i-a făcut soției sale cadou o bancă pe care să se poată odihni în timpul plimbărilor, asta după ce femeia bolnavă a cerut de nenumărate ori autorităților să instaleze pe strada lor un loc de odihnă.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 11:24

Banca pe care a construit-o Manuel
Banca pe care Manuel a construit-o pentru soția lui - Twitter Matia Fundazioa

Povestea lui Manuel Souto, în vârstă de 82 de ani a început imediat după ce acesta a observat că cererile adresate autorităților din orașul spaniol A Estrada pentru instalarea unor bănci pe strada lor nu dau roade. Pentru că soția acestuia, în vârstă de 79 de ani are probleme de sănătate, suferind de osteoartrită, bărbatul a decis să-i facă o surpriză și a început să construiască singur o bancă, potrivit The Guardian.

Spaniolul a mărtuisit că se plimbă zilnic alături de soție în jurul casei lor, iar femeia se folosește de un baston pentru a se putea deplasa. Tot el a spus că fiecare ieșire din casă reprezintă o problemă serioasă pentru bătrână, fiindu-i greu să meargă, cu atât mai mult cu cât pe o distanță de 2 km nu există niciun loc unde femeia să se poată așeza.

Când cererile la primărie pentru o bancă nu au dat rezultat, bărbatul a construit una singur

Fără ca Maria să știe, Manuel a mers la un magazin din apropiere, a cumpărat câțiva paleți de lemn apoi a trecut la construcția băncii pe care bărbatul spune că a finalizat-o în aproximativ 30 de minute. Principala problemă după realiarea acesteia a fost locul unde ar fi putut să o amplaseze, dar proprietara unei locuințe din zonă i-a permis să o așeze în fața ferestrei sale.

Pe acelaşi subiect

Dincolo de satisfacția pe care a avut-o pentru că a putut să își ajute soția, bărbatul a povestit și reacția ei în momentul în care a observat surpriza care i-a fost pregătită: ”Mi-a dat o îmbrățișare și un sărut”, a spus Manuel.

Nici reacțiile locutorilor din zonă nu au întârziat să apară, bărbatul fiind felicitat de vecini pentru gestul său, mulți dintre ei urmându-i exemplul începând să construiască propriile bănci pentru soțiile lor. ”Unii vecini m-au sunat să fac unele și pentru ei, dar le-am spus deja că nu se mai poate. Am făcut asta exclusiv pentru soția mea ”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un bărbat de 82 de ani a construit în 30 de minute o bancă pentru soția bolnavă. Primăria l-a ignorat