Antena Meniu Search
x

Viral! Un tată erou care-și salvează copilul în ultima clipă, câștigătorul unei competiții pentru înregistrările de pe camerele de supraveghere

Un tată erou care-și salvează copilul în ultima clipă este câștigătorul unei competiții pentru înregistrările de pe camerele de supraveghere, Nestie Awards.

Un tată erou care-și salvează copilul în ultima clipă, un câine care distruge sufrageria familiei și un o mascotă T-Rex care se chinuie să intre pe ușă, se numărăr printre câștigătorii unei competiții dedicate înregistrărilor de pe camerele de supraveghere.

Nestie Awards, competiția anuală organizată de distribuitorii camerelor de supraveghere Nest, și-a desemnat câștigătorii.

Astfel, printre câștigători se numără filmulețe ce surprind un accident rutier spectaculos (Best live action movie), un bărbat costumat în T-Rex care se chinuie să intre pe ușă (Best costume design), apariția unui meteorit pe cerul Rusiei sau un tată erou care-și salvează fiul de la a fi strivit de o etajeră înaltă.

Urmăriți în videoclipul de mai jos care sunt înregistrările declarate câștigătoare:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Viral! Un tată erou care-și salvează copilul în ultima clipă, câștigătorul unei competiții pentru înregistrările de pe camerele de supraveghere