Antena Meniu Search
x

Video Cât te costă să-ți împodobești casa de Crăciun. Câteva vile din centrul Bucureștiului au adus spiritul sărbătorilor în oraș

Într-o Capitală scufundată în beznă înainte de sărbători, tot mai mulţi oameni îşi împodobesc singuri casele de Crăciun 2021. Cartierele din centrul oraşului încep să arate ca în Londra sau Paris. Sunt firme specializate sau florării care se ocupă ca rezultatul să fie spectaculos. Costul e pe măsură, câteva mii de lei, dar bucuria, spun proprietarii locuinţelor, e nepreţuită.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 21:24

Vezi și

La o plimbare prin oraş descoperi case decorate ca-n filme. Proprietarii unei vile de lângă parcul Ioanid au adus spiritul Crăciunului în cartier. Dacă pe stradă nu e niciun beculeţ de sărbătoare, din casă se revarsă magia. La doar câteva sute de metri, o altă vilă e împodobită de sărbătoare, cu ghirlande, coroniţe şi luminiţe.

Spiritul Crăciunului răzbate însă de oriunde, de pe tarabe sau chiar de pe maşini. În Floreasca, un brad uriaş a fost montat nu în faţa unei vile, ci la etajul 1.

De obicei de pregătiri se ocupă firme specializate în decoraţiuni care pot transforma o casă frumoasă într-una în basm în doar două zile.

Nicu Bocancea, patron lanț de florării: ”Anul acesta chiar mi se pare că am furat startul, am început de prin noiembrie. Toţi îşi doresc să aibă casa cât mai frumos împodobită, cum era în America în trecut și cum este și în prezent. Este un mic concurs între companii să aibă care mai de care mai frumos”.

Pe acelaşi subiect

Cât costă aranjamentele de Crăciun 2021

Nicu Bocancea, patron lanț de florării:Costurile pornesc de la câteva sute de lei până la câteva zeci de mii de lei. De la brăduţi mici de 30 cm pana la brazi de 6,7 metri am construit şi împodobit sute”.

Florarii au pregătit aranjamente şi pentru masa de Crăciun.

Angajat florărie: ”Anul acesta mergem foarte mult pe elemente cat mai naturale cum ar fi aceste bobiţe roşii, punem bumbac, avem portocala pe care o sa o punem în aranjament și bineînteles câteva globulețe de sezon”.

Cei care nu şi au decorat casele încă, mai au timp să o facă. Pot apela la firme specializate până în Ajunul Crăciunului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Cât te costă să-ți împodobești casa de Crăciun. Câteva vile din centrul Bucureștiului au adus spiritul sărbătorilor în oraș