Antena Meniu Search
x

Video Topul beneficiilor pentru angajați, de Sărbători: cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 şi cardurile culturale

E luna cadourilor şi angajatorii pregătesc pachetele de beneficii pentru salariaţi. Doar că pandemia a schimbat priorităţile: serviciile de masaj, abonamentele la sală şi petrecerile de Crăciun aproape că au dispărut. În top sunt acum cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 şi cardurile culturale. 

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 15.12.2021, 20:38

Vezi și

Decembrie este luna în care patronii trag linie şi răsplătesc eforturile angajaţilor. Pachetele de beneficii s-au adaptat vremurilor. Ca să îşi fidelizeze angajaţii, dar să nu aibă nici ei de pierdut, majoritatea angajatorilor oferă salariaţilor beneficii pe care le pot deduce. 

Codruţ Nicolau, director platformă beneficii: Vedem o creştere foarte mare a cardurilor de tichete cadou. Se pot acordă în valoare de 150 de lei, au fiscalitate zero la sută atât pentru angajator, cât și pentru angajat. Vedem o creştere a cardurilor de vacanţă, vedem o creştere a cardurilor de tichete de masă. Cardul cultural este o supriză mai mult decât plăcută.

Corina Diaconu, expert în resurse umane: Se acordă destul de multă atenţie asigurărilor medicale, asigurărilor de viața și cumva beneficiile extrasalariale acordate au migrat către zona beneficiilor care pot fi neimpozitate.

În topul celor mai populare beneficii pentru angajați sunt pensiile facultative Pilon 3

Pe acelaşi subiect

În limita a 400 de euro pe an, banii nu sunt impozitaţi. 

Andra Mitu, reporter Observator: Ponderea beneficiilor extrasalariale s-a dublat în ultimii 7 ani. Acum reprezintă 14% din totalul veniturilor unui angajat în vreme ce în 2014 însumau doar 7%. 

Un angajator poate acorda beneficii de aproape 2.400 de lei net pe lună fiecărui salariat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Topul beneficiilor pentru angajați, de Sărbători: cardurile cadou, pensiile facultative Pilon 3 şi cardurile culturale