Antena Meniu Search
x

Ce a făcut o absolventă cu diploma de absolvire

O absolventă a Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii de Stat din Florida s-a gândit să scape de datoriile acumulate în timpul celor trei ani de studenţie printr-un gest inedit. Tânăra a decis să “îşi vândă” diploma şi “experienţa universitară” pentru 50.000 de dolari.

O absolventă a Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii de Stat din Florida s-a gândit să scape de datoriile acumulate în timpul celor trei ani de studenţie printr-un gest inedit. Tânăra a decis să “îşi vândă” diploma şi “experienţa universitară” pentru 50.000 de dolari. Ea a postat anunţul de vânzare pe site-ul american eBay. Deocamdată, nu a primit nicio ofertă din partea vreunui cumpărător, foarte mulţi internauţi crezând iniţial că tânăra vrea să facă o glumă.

Stephanie Ritter s-a specializat în arta dramatică de-a lungul a trei ani, din 2007 până în 2011, iar acum s-a hotărât că diploma de absolvire îi este inutilă. În anunţul de pe internet, Ritter a precizat a lansat în că diploma ei este “un brand nou”, care “nu a ajutat-o niciodată să obţină o slujbă”.

Facultatea - ”o irosire de timp”

Într-un interviu acordat unei publicaţii americane, absolventa a explicat că nu a reuşit să aibă un job de când a absolvit facultatea, iar prin metoda ei inedită, speră să scape de datoria de 40.000 de dolari, pe care a împrumutat-o pentru a-şi completa studiile.

”De ce să-ţi iroseşti patru ani din viaţă mergând la o facultate de stat, pentru o bucată de hârtie pe care o poţi cumpăra de la mine? Am absolvit Universitatea de Stat din Florida în 2011 şi trebuie să îmi folosesc diploma, aşa că economiseşte-ţi timpul şi cumpără această diplomă!”, a scris tânăra în anunţ. Pe lângă diplomă, absolventa e dispusă să vândă şi un joc de baseball, pe care-l folosea împreună cu foştii colegi din facultate. Cei interesaţi au timp să intre pe site până pe 23 septembrie pentru a-i cumpăra tinerei diploma.

Contactată de Observator, Stephanie Ritter a punctat că “vrea să scape de datorii şi că, dacă ar avea din nou 19 ani, ar alege să lucreze, şi nu să mai urmeze o facultate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Inedit » Ce a făcut o absolventă cu diploma de absolvire