Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce GREȘEALĂ fac gospodinele atunci când adaugă COAJA CITRICELOR în prăjituri

Portocalele, lămâile, minolele și mandarinele sunt gustoase și pline de vitamine

de Redactia Observator

la 27.06.2015 , 18:54

Portocalele, lămâile, minolele și mandarinele sunt gustoase și pline de vitamine

Ceea ce omitem este tocmai faptul că, pentru a fi protejate de alterare, pe parcursul transportului şi în depozite, coaja lor este tratată cu substanţe chimice. Aceste substanțe nu prezintă niciun pericol, dacă nu sunt înghiţite. Cu alte cuvinte, dacă nu consumăm şi coaja fructelor.

Cu toate acestea, multe gospodine folosesc, pentru a da aroma prăjiturilor, coaja rasă de portocale sau de lămâi, conservată cu zahăr. Astfel, substanţele cu care au fost tratate fructele ajung direct în preparatele gătite, care devin astfel un pericol!

Articolul continuă după reclamă

CITEȘTE ȘI A băut apă cu miere și lămâie timp de UN AN. Iată ce s-a întâmplat

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Ce GREȘEALĂ fac gospodinele atunci când adaugă COAJA CITRICELOR în prăjituri