Antena Meniu Search
x

Ai visat sânge și vrei să știi ce înseamnă? Ar putea fi semn rău

Ai visat sânge și te întrebi ce înseamnă?​ Semnificaţia visului diferă, dar în multe situaţii nu anunţă veşti bune. Poate fi vorba despre o pagubă, un conflict dar, în unele situații, poate fi de bine.

Ai visat sânge și te întrebi ce înseamnă?​ Semnificaţia visului diferă, dar în multe situaţii nu anunţă veşti bune. Poate fi vorba despre o pagubă, un conflict dar, în unele situații, poate fi de bine.

În tradiţia românească a tălmăcirii viselor, dacă ai visat sânge nu e un semn bun. Vărsarea de sânge în vis poate anunţa o moarte apropiată. Când visezi că îţi curge sânge din nas înseamnă noutate.

Ce înseamnă când ai visat că sângerezi

Dacă visezi că sângerezi, înseamnă boală, pagubă, ori că suferi de oboseală, de epuizare fizică ori te simţi copleşit de emoţii. Visul unei sângerări poate anunţa şi un conflict cu un prieteni sau faptul că sunteţi marcat de ceva ce aţi făcut în trecut. De asemenea, un astfel de vis poate însemna şi că ar fi bine să vă temperaţi, să luaţi lucrurile mai uşor, cu calm.

Pe acelaşi subiect
Dacă ai visat sânge înseamnă boală, pagubă

Dacă o femeie însărcinată are un vis cu sângerare, exprimă vitalitatea pe care o poartă.

Dacă visezi, în schimb, alte persoane care sângerează, înseamnă că cineva are nevoie de ajutor.

Ce înseamnă când ai visat pată de sânge

Dacă ai visat o pată de sânge înseamnă că e cineva care minte, însă nu vrea să recunoască.

Când visezi pete de sânge pe haine înseamnă că ai duşmani care vor să-ţi distrugă cariera, sa îţi pună beţe în roate. E semn că trebuie să te fereşti de "prietenii" bizari. De asemenea, pata de sânge pe haine în vis poate însemna şi că vei primi bani murdari, ilegali, sau că vei comite un păcat. 

Când visezi o pată de sânge pe saltea înseamnă că ceva rău se poate întâmpla partenerului/partenerei de viaţă.

Ce înseamnă când visezi sânge pe haine

Dacă visezi mai multe pete de sânge pe cămaşă înseamnă că ai de-a face cu un mincinos. Hainele cu pete de sânge înseamnă prieteni falşi sau inamici, duşmani care vor să te împiedice să ai succes.

Când visezi pete de sânge pe corp înseamnă bogăţie.

Dacă visezi sânge pe mâini înseamnă că vei avea ghinion, în special în carieră şi afaceri. Iar dacă ai visat sânge care curge dintr-o rană înseamnă boală sau pierderi financiare. 

Când visezi sânge pe mână înseamnă ghinion

Visul cu sânge în diferite culturi

Tradiţiile italiană şi anglo-saxonă în citirea viselor spun că dacă visezi sânge de om înseamnă succes. În tradiţia orientală, a visa sânge vesteşte un câştig în plan material sau sentimental. Hainele murdare de sânge în vis înseamnă necaz, iar sângerarea în vis poate anunţa boală sau probleme în dragoste.

VREI SĂ ÎȚI ÎNȚELEGI VISUL? AFLĂ ȘI:

Ce înseamnă când te visezi mireasă

Ce înseamnă când visezi șobolan

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi șarpe

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Ai visat sânge și vrei să știi ce înseamnă? Ar putea fi semn rău