Antena Meniu Search
x

Și TU ai visat ASTA? Iată SEMNIFICAȚIA!

A fost dovedit faptul că fiecare individ visează în timpul somnului aproximativ cinci vise, fiecare cu o durată de 15 până la 40 de minute.

 A fost dovedit faptul că fiecare individ visează în timpul somnului aproximativ cinci vise, fiecare cu o durată de 15 până la 40 de minute.

Cu siguranță, nu ne amintim mereu ce am visat cu o seară înainte, însă, potrivit unor studii, toți oamenii visează. Chiar dacă vă treziți dimineața cu impresia că nu ați visat nimic, trebuie să știți că aces lucru nu se întâmplă.

10 cele mai comune vise au fost explorate, fiind dezvăluite semnificațiile acestora

Dacă visezi că îți pică un dinte, cel mai probabil suferi de anxietate, sau îți lipsește încrederea în sine. Aceste vise își au originea de cele mai multe ori în teama de a fi respins sau în sentimentul de rușine. Dinții sunt folosiți pentru a mușca, mărunți sau mesteca, iar visele în care pierdem un dinte pot însemna și faptul că ne lipsește puterea.

Dacă visezi că ești urmărit, acest lucru semnifică faptul că încerci să fugi de ceva care îți cauzează teamă sau anxietate în viața reală. De asemenea, este foarte posibil să îți dorești să eviți o anumită problemă.

Visele în care nu găsești o toaletă pot semnifica dificultatea de a-ți exprima nevoie și dorințele în anumite situații. Se poate ca în viața reală, să simți că ceea ce îți dorești nu se împlinește, nu este luat în seamă, pentru că te concentrezi în primul rând pe cei din jurul tău.

Dacă te trezești gol într-un vis, acest lucru poate sugera incertitudinea în viața de zi cu zi.

Visele în care ești nepregătit pentru un examen pot dezălui lipsa de încredere în sine și lipsa abilității de a face un nou pas în viață.

Visele în care zbori au mai multe semnificații. Dacă întâmpini greutăți în încercarea de a zbura, ceva sau cineva își dorește să te oprească din ceea ce tu vrei să faci. Dacă îți este teamă în timp ce zbori, acest dezvăluie faptul că îți este foarte greu să atingi idealurile pe care ți le-ai propus.

În cazul viselor în care cazi și ești cuprins de sentimentul de teamă, în realitate te simți nesigur pe o anumită situație.

Dacă visezi că mașina pe care o conduci pierde controlul, este posibil ca în viața reală să fii confuz în legătură cu drumul pe care vrei să mergi mai departe, și este nevoie să acționezi, căutând o altă direcție. Dacă mașina este condusă de o altă persoană care pierde controlul, înseamnă că acea persoană necesită ajutor din partea ta.

Dacă în vis găsești o cameră nelocuită, acest lucru semnifică faptul că vei avea noi responsabilități, dar poate sugera și faptul că afli mai multe lucruri noi despre tine.

Cei care visează că sunt în întârziere, sunt, cel mai probabil, îngrijorați de noua direcție pe care trebuie să o ia în viața reală, pentru că nu se simt 100% siguri de schimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Și TU ai visat ASTA? Iată SEMNIFICAȚIA!