Antena Meniu Search
x

Ai visat că eşti BOLNAV? Iată care este mesajul! Află totul despre SIMBOLURILE din VISE

Visele depind de experienţa fiecărei persoane în viaţă, însă, conform specialiştilor, există câteva simboluri comune, care ne apar tuturor și cu ajutorul cărora putem descifra mesaje ascunse

Visele depind de experienţa fiecărei persoane în viaţă, însă, conform specialiştilor, există câteva simboluri comune, care ne apar tuturor și cu ajutorul cărora putem descifra mesaje ascunse

Ceața: poate fi simbolul unei situații confuze din viață sau al unei pierderi. De asemenea, mai poate însemna că încerci să descoperi o altă latură a personalității tale, foarte puțin pusă în valoare.

Poarta: poate simboliza intrarea sau ieșirea dintr-o situație, venirea sau plecarea, dar și începutul său sfârșitul unui drum. Este un simbol bivalent, pe care trebuie să îl interpretezi în funcție de ceea ce se petrece în jurul tău.

Boală: corpul tău încearcă să îți transmită un mesaj că ceva nu este în regulă; subconștientul te avertizează că pot apărea probleme medicale neașteptate. Dar mai poate fi interpretată și drept teama că ceva nu merge cum trebuie, cum ai plănuit tu.

Cheile: reprezintă un secret adânc care te apasă, dar poate însemna și faptul că încerci să îți ascunzi sentimentele adevărate față de cineva.

Muntele: dacă visezi că urci pe munte, poate însemna fie că te lupți să rezolvi o problemă complicată, fie că îți dorești să urci scara ierarhiei sociale și profesionale. Dacă, în vis, cobori de pe munte, înseamnă că ai găsit soluția la o situație dificilă. Iar, dacă privești spre munte, înseamnă că ești preocupată de luarea unei decizii majore.

Bufnița: este simbolul înțelepciunii și al cunoașterii, iar în vise poate fi interpretată drept un mesager care încearcă să te ajute, scrie Libertatea pentru femei.

Drumul: în funcție de direcția lui și de ceea ce se află la capăt, poate simboliza obiectivele către care tinzi. Un drum drept înseamnă că te aștepți că planurile tale să fie ușor de îndeplinit, în timp ce un drum sinuos te avertizează că vor apărea probleme și obstacole.

Scările: pot semnifica o mărire sau, din contră, o scădere a statutului tău. În funcție de direcția pe care mergi pe scări, te poți aștepta la o surpriză plăcută sau la una neplăcută.

Subsolul: dacă visezi că ești la subsolul unei clădiri, înseamnă că te confrunți cu probleme pe care nu știi cum să le rezolvi. Pe de altă parte, dacă ai curajul să coborî într-un subsol întunecat, în vis, înseamnă că te simți pregătită să te confrunți cu temeri vechi și obsesii de care vrei să scapi.

Îngerii: sunt simboluri ale bunătății și ale purității, iar apariția lor în vis poate reprezenta faptul că tu ai nevoie de un apărător sau de o persoană care să te ghideze și să te sfătuiască.

Animalele: simbolizează de obicei sentimentele și nevoile primare, dorințele pe care de obicei le reprimăm pentru a nu-i deranja pe ceilalți. Pisicile simbolizează intuiția și latura ta feminină; câinii sunt simbolurile nevoii de acțiune, iar leii reprezintă furia, nervozitatea.

Sângele: semn al vieții și al vitalității. Dacă sângele apare în vis într-un context violent poate însemna teama ta că pierzi controlul, iar dacă apare înconjurat de întuneric poate semnifica sentimentul de vină.

Dânsul: dacă te visezi dansând, fie ai nevoie de mai multă independență, fie visezi la o iubire secretă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Ai visat că eşti BOLNAV? Iată care este mesajul! Află totul despre SIMBOLURILE din VISE