Antena Meniu Search
x

Ce se întâmplă dacă folosești ACESTE puncte de PRESOPUNCTURĂ!

Numeroase probleme de sănătate pot fi gestionate cu ajutorul acestor tehnici de presopunctură, care nu de puține ori s-au dovedit a fi foarte eficiente.

 Numeroase probleme de sănătate pot fi gestionate cu ajutorul acestor tehnici de presopunctură, care nu de puține ori s-au dovedit a fi foarte eficiente.

Stresul este una dintre problemele majore cu care majoritatea oamenilor se confruntă în ziua de azi, Problemele de greutate, de asemenea, au consecințe negative asupra organismului nostru. De aceea, o alimentație sănătoasă, mișcarea și somnul sunt cele trei reguli de bază pentru a ne simți bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

O altă tehnică eficientă folosită pentru eliminarea celor două probleme este stimularea punctelor de presopunctură care reduc apetitul alimentar și sprijină vindecarea din interior către exterior.

Cele trei puncte folosite în cadrul acestei tehnici sunt:

1. Punctul genunchiului

Punctul genunchiului este situat pe partea din faţă a piciorului, la o distanță de aproximativ 5 cm de rotulă.Se masează uşor zona genunchiului, apoi se aplică presiune pe acest punct timp de două minute.

Stimularea acestui punct îmbunătăţeşte digestia şi sprijină regenerarea sângelui.

2. Punctul abdomenului

Situat la o distanţă de 2 degete sub ombilic, stimularea acestui punct îmbunătăţeşte funcţia digestivă şi întăreşte sistemul imunitar.

3. Punctul urechii

Acest punct este situat în partea superioară a urechii. Masând timp de 5 minute zona respectivă, vei elimina cu succes stresul! Trebuie să masezi în acelaşi timp ambele urechi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Ce se întâmplă dacă folosești ACESTE puncte de PRESOPUNCTURĂ!