Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Este extrem de dăunător! Ce se întâmplă cu elasticul de păr dacă este ținut pe mână?! Caz halucinant: "I-a intrat în mână"

Elasticul de păr, ținut pe mână, poate fi foarte dăunător. Cu siguranță toate femeile cu părul lung și nu numai știu despre ce este vorba.

de Redactia Observator

la 02.12.2015 , 17:26

 Elasticul de păr, ținut pe mână, poate fi foarte dăunător. Cu siguranță toate femeile cu părul lung și nu numai știu despre ce este vorba.

De foarte multe ori ni se întâmplă să dormim cu el pe mână sau chiar să uităm că este acolo pentru câteva zile, indiferent dacă simțim din când în când o mică jenă.

O femeie din Philadelphia a fost internată în spital, aproape în pragul morții. O infecție de pe elasticul de păr pe care îl purta la mână i-a intrat în piele și a creat un mare abces care nu putut fi tratat cu antibitice, doar chirurgical.

Articolul continuă după reclamă

"Nu am crezut la început. Am crezut că a fost o mușcătură de păianjen sau altceva, însă nu de la un elastic de prins părul", a spus Audree Kopp celor de la CBS Philadelphia.

Foto: oanabotezatu.ru

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Este extrem de dăunător! Ce se întâmplă cu elasticul de păr dacă este ținut pe mână?! Caz halucinant: "I-a intrat în mână"