Antena Meniu Search
x

Cea mai DUREROASĂ demonstraţie de forţă? Un maestru kung fu a tras un camion de 18 tone, folosindu-şi... ORGANUL (VIDEO)

Un maestru kung fu a tras un camion de 18 tone, folosindu-şi penisul. În mai puţin de o zi, clipul postat pe internet a obţinut peste un milion de vizualizări.

Un maestru kung fu a tras un camion de 18 tone, folosindu-şi penisul. În mai puţin de o zi, clipul postat pe internet a obţinut peste un milion de vizualizări.

Zeci de oameni au fost şocaţi de demonstraţia unui maestru kung fu. 

Bărbatul a tras un camion de 18 tone, folosindu-şi numai penisul. Uimiţi, oamenii nu s-au putut abţine să nu filmeze demonstraţia de forţă inedită. 

Filmarea a fost postată pe internet şi, în numai jumătate de zi, a atras peste un milion de vizualizări.

Pe acelaşi subiect

Cei mai mulţi dintre cei care au urmărit clipul s-au întrebat de ce ar face cineva aşa ceva.

Potrivit spectatorilor, maestrul şi-ar fi legat funia chiar de penis, testiculele sale nefiind implicate în cascadorie, scrie The Mirror.

Citeşte şi: Emoţii fără perdea: Unei prezentatoare de ştiri i-au dat lacrimile, după ce a aflat, în direct, că emisiunea ei va fi suspendată

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cea mai DUREROASĂ demonstraţie de forţă? Un maestru kung fu a tras un camion de 18 tone, folosindu-şi... ORGANUL (VIDEO)