Antena Meniu Search
x

Cel mai norocos câștigător la loto: A încasat de două ori premiul cel mare, în decurs de doi ani. Este pregătit și pentru al treilea

Norocul a bătut de două ori la ușa unui bărbat, care a reușit să câștige premiul cel mare, de două ori, în decurs de doi ani. Prima dată s-a întâmplat în 2020, iar a doua oară în acest an, chiar în ziua în care se recăsătorea. De fiecare dată a încasat un milion de euro.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 18:42

Cel mai norocos câștigător la loto: A încasat de două ori premiul cel mare, în decurs de doi ani. Este pregătit și pentru al treilea - Shutterstock

„La început, nu prea am crezut”, spunea bărbatul atunci când încasa jackpotul de la loteria EuroMillions. „Am mers atât de departe încât mă gândeam: ce interes aș putea reprezenta pentru ca cineva să se distreze piratand site-ul de jocuri La Française pentru a mă face cred că am câștigat... Așa că mi-a luat ceva timp să contactez loteria”, mai spunea francezul, potrivit Le Parisien.

A câștigat câte un milion de euro în doi ani

Cu acest prim câștig, norocosul a investit în imobiliare: „Am cumpărat un apartament pentru unul dintre copiii mei. Am profitat puțin de restul, pentru nuntă și luna de miere, pentru vacanțe și restaurante, iar restul l-am pus deoparte”. Dar bărbatul nu a renunțat să joace.

Și a câștigat a doua oară. A aflat vestea chiar în ziua în care s-a recăsătorit cu soția sa. „Ceremonia a avut loc dimineața și petrecerea seara. Între timp, scoțându-mi câinele afară, m-am dus să-mi verific biletele la EuroMillions la un magazin de tutun și atunci mi-am dat seama că câștigasem a doua oară. Am venit acasă și i-am spus soției mele care se pregătea de petrecere. I-am anunțat pe copii prin telefon. Petrecerea a fost foarte reușită!”

Francezul a luat legătura cu loteria în luna de miere, când se afla în Veneția. „Am plecat cu biletul meu câștigător și l-am ținut cu mine pe tot parcursul șederii pentru că nu am îndrăznit să-l las la hotel. Și am sunat la FDJ de la un hotel drăguț din Veneția, a fost puțin neobișnuit”.

Și de data asta, bărbatul intenționează să investească în imobiliare, dar „fără să se grăbească”. În ciuda noii sale situații financiare, și-a continuat activitatea profesională ca freelancer, dar este „mai relaxat acum”. Nu intenționează să se oprească aici. „Joc în continuare pentru că acum știu că putem câștiga. Prin statistică pură, consider că nu am nici mai multe, nici mai puține șanse de a câștiga astăzi decât înainte. Și chiar dacă nu mai câștig, va rămâne o operațiune profitabilă! Acum, sunt în logica: Niciodată doi fără trei!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Cel mai norocos câștigător la loto: A încasat de două ori premiul cel mare, în decurs de doi ani. Este pregătit și pentru al treilea