Antena Meniu Search
x

Cel mai tare HOROSCOP! Află ce fel de ŞOFER eşti în funcţie de zodie

Eşti un şofer prudent sau furia întruchipată la volan? Iată ce spune zodia ta despre felul în care conduci

Eşti un şofer prudent sau furia întruchipată la volan? Iată ce spune zodia ta despre felul în care conduci

BERBEC

Studiile arată că şoferii născuţi în această zodie comit accidente la orele cu trafic aglomerat. Explicaţia este simplă: sunt atât de incapatanti, încât vor să fie primii mereu, lucru care duce la accidente. Dacă eşti Berbec, ştii foarte bine că eşti un şofer priceput, care iubeşte un pic cam mult vitaza.

TAUR

Taurii riscă să facă accidente după-amiaza, conform studiului. Acest lucru se datorează nerăbdării şi încăpăţânării lor, care îi îndeamnă să treacă pe roşu. Pentru Taurii, orice stradă este un traseu de curse. Totuşi, când este vorba să meargă alături de cineva drag, îşi stăpâneşte pornirile şi pune siguranţă pe primul loc.

GEMENI

Gemenii au tendinţa de a încălca regulile de circulaţie şi de a conduce agresiv. Dacă te numeri printre nativii acestei zodii, rişti să faci un accident în timpul unei depăşiri sau când nu opreşti la semnul „STOP”. Noroc că reacţionezi foarte repede.

RAC

Racul va alege o maşină nemţească, de încredere. Va folosi centura de siguranţă, va verifica airbag-ul şi va plăti cu seriozitate asigurarea.

LEU

Leii nu sunt chiar nepricepuţi în ale condusului şi provoacă puţine accidente. Nu se omoară după viteza prin oraş, din simplul motiv că îi place să defileze. La drum liber, însă, calca acceleraţia fără grijă.

FECIOARĂ

Fecioarele nu sunt deloc bune la volan. Doar Capricornul le întrece în topul celor mai periculoşi şoferi. Nativul în zodia Fecioara va apăsa frâna din orice motiv, doar pentru că s-au speriat de o lumină de pe şosea. Însă vor avea mereu centura de siguranţă şi vor respecta regulile. Din păcate, nu e de ajuns.

BALANŢA

Balanţa este un exemplu de echilibru chiar şi la volan. Conform studiilor, nativii din această zodie comit cele mai puţine accidente. Au un singur punct slab: obosesc repede.

SCORPION

Scorpionii iubesc viteza şi sentimentul de libertate pe care îl au pe şosea. Cele mai multe accidente se pot întâmpla când depăşesc, însă este foarte bun la volan, aşa că riscul este mic.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul uita, câteodată, că trebuie să fie atent: aminteşte-ţi că mai sunt şi alţi participanţi la trafic! În plus, risca să producă un accident din cauză că palavragesc la telefonul mobil.

CAPRICORN

Este coşmarul de pe autostradă! Este cel mai nepriceput şofer din tot horoscopul din cauză că merge cu o viteză exagerat de mare, „uita” de butonul de semnalizare, iar semnele de circulaţie sunt pur şi simplu inexistente pentru Capricorn!

CITEŞTE ŞI Analiză FBI! Acestea sunt cele mai PERICULOASE ZODII din horoscop

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Cel mai tare HOROSCOP! Află ce fel de ŞOFER eşti în funcţie de zodie