Antena Meniu Search
x

Cele mai BIZARE recorduri mondiale: FEMEIA care are CEA MAI LUNGĂ barbă și bărbatul cu cel mai mare PĂR din URECHI (GALERIE FOTO)

De la femeia care are cea mai subțire talie din lume, până la femeia care are cea mai lungă barbă sau bărbatul cu cel mai lung păr din urechi, cartea recordurilor abundă de anormalități umane care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

De la femeia care are cea mai subțire talie din lume, până la femeia care are cea mai lungă barbă sau bărbatul cu cel mai lung păr din urechi, cartea recordurilor abundă de anormalități umane care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

Un prim exemplu este cazul Cathiei Jung, a cărei talie măsoară numai 38 de centimetri și a ajuns în cartea recordurilor în 2007. Ea deține în prezent titlul de cea mai mică talie a unei persoane în viață. Recordul absolut este atribuit lui Ethel Granger, care a avut o talie de aproximativ 30 de cm.

Cele mai lungi picioare din lume sunt ale Svetlanei Pankratova, din Rusia. Picioarele ei măsoară 132 de centimetri, înălțimea corpului ei fiind, în total, de 196 de cm.

Într-un alt capitol al Cărții Recordurilor apare femeia cu cea mai lungă barbă din lume. Vivian Wheeler din Illinois, SUA, are o podoabă facială care măsoară 27.9 cm.

Un chinez, pe nume Lui Hua, suferă de o boală rară, care dus la creșterea excesivă a degetelor sale de la mâna dreaptă. El a ajuns în cartea recordurilor cu cea mai mare mână.

Cea mai lungă limbă din lume îi aparține elevei germane Annika Irmler. Astfel, aceasta măsoară 7 cm.

Într-un alt domeniu “tabu” se află Lee Redmond, din SUA, care nu și-a mai tăiat unghiile de la mâini din 1979. Astfel, ea a ajuns să aibă cele mai lungi unghii din lume, care, puse cap la cap, ajung la 8.65 metri.

Un indian are cel mai lung păr din urechi. Radhakant Baijpai deține acest titlu din 2003. “Mândria” sa măsoară 13.2 cm. Iar cel mai mare nas din lume îl are Mehmet Ozyurek, de origine turcă, care măsoară 8.8 cm.

Ultimul record din topul nostru aparține lui Frank Ames, un roșcat din New York, SUA, care deţine cele mai lungi sprâncene din lume. Acestea măsoară, în lungime, 9.6 cm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Cele mai BIZARE recorduri mondiale: FEMEIA care are CEA MAI LUNGĂ barbă și bărbatul cu cel mai mare PĂR din URECHI (GALERIE FOTO)