Antena Meniu Search
x

Cele mai bune comedii romantice ale tuturor timpurilor! Trebuie să le vezi!

Dacă stai în pat și nu știi la ce film să te uiți, aici sunt recomandările noastre! Comediile romantice te pot teleporta într-o lume fictivă unde râzi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp și, în același timp, retrăiești povestea de dragoste ideală... de data asta prin intermediul celor mai îndrăgiți actori!

 Dacă stai în pat și nu știi la ce film să te uiți, aici sunt recomandările noastre! Comediile romantice te pot teleporta într-o lume fictivă, unde râzi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp și, în același timp, retrăiești povestea de dragoste ideală... de data asta prin intermediul celor mai îndrăgiți actori!

THE UGLY TRUTH (ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ)

Personajul principal al acestei comedii romantice este frumoasa Abby, producatoarea unui show de televiziune axat pe disecarea relatiilor de cuplu. Fiind fortata de catre superiorii ei sa il angajeze la emisiune pe carismaticul, atragatorul, ingamfatul si insuportabilul Mike in calitate de expert in relatii de cuplu, Abby ajunge sa accepte provocarea acestuia de a-si schimba total metodele de "agatament" pentru a pune mana pe fermecatorul ei vecin, Colin.

WHAT WOMEN WANT (CE-ȘI DORESC FEMEILE)

Nick Marshall, Bărbat cu B majuscul, este un burlac irezistibil, care îşi închipuie că învârte lumea pe deget. De altfel, s-a autoproclamat “darul făcut de Dumnezeu femeilor”. Dar într-o noapte, în locuinţa sa amenajată “à la Sinatra”, cineva îi dă un brânci, iar şocul îi deschide urechile mai mult decât ar fi visat el vreodată. Nick descoperă că a căpătat el însuşi un dar : poate auzi cele mai ascunse gânduri ale femeilor.

LETTERS TO JULIET (SCRISORI CĂTRE JULIETA)

O superbă comedie romantică, Scrisori către Julieta ne poartă către însoritele şi magnificele ţinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tânără scriitoare americană, se bucură de o vacanţă care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Aflată în Verona, oraşul marilor iubiri şi al legendarilor Romeo şi Julieta, Sophie este de-a dreptul fascinată de mitul scrisorilor către Julieta, aşa că se hotărăşte să ajute miile de îndrăgostiţi care an de an vin şi cer sfaturi pentru a-şi rezolva problemele sentimentale. Povestea începe când Sophie găseşte o scrisoare rătăcită, veche de 50 de ani

FRIENDS WITH BENEFITS (PRIETENIE CU FOLOS)

Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Tot ce-şi doresc este să-şi găsească un partener de sex ca să se mai destindă din când în când, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel "prieteni cu beneficii", dar ce se întâmplă când unul începe să simtă mai mult decât şi-a propus iniţial?

NO STRINGS ATTACHED (FĂRĂ OBLIGAȚII)

Emma (Natalie Portman) şi Adam (Ashton Kutcher) sunt prieteni de-o viaţă. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să rişte să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-şi proteja relaţia de prietenie, cei doi fac un pact şi decid să aibă o relaţie strict “fără obligaţii.” “Fără obligaţii” înseamnă fără gelozie, fără aşteptări, fără certuri, fără flori, fără alinturi. Înseamnă că fiecare are voie să facă orice vrea, cu cine vrea, în orice loc public vrea, atâta timp cât niciunul nu se va îndrăgosti. Acum se pune întrebarea: poţi face sex cu cineva fără să cazi în mrejele iubirii? Oare va supravieţui prietenia lor?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Cele mai bune comedii romantice ale tuturor timpurilor! Trebuie să le vezi!