Antena Meniu Search
x

Video Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru cupluri și părinți. Bijuteriile și băuturile fine, la mare căutare

Eşti pe ultima sută de metri şi n-ai avut timp să cumperi cadouri pentru cei dragi? Există o rezolvare! Sunt oameni care se ocupă exact cu asta. Pregătesc cadouri speciale pentru gusturile fiecăruia, ca să-i ajute pe cei care n-au apucat să meargă la cumpărături. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 30.04.2021, 21:22

Vezi și
  • Sâmbătă, magazinele închid la ora 21.00.
  • Cele mai potrivite cadouri, în acest an, sunt cele rafinate.

O bijuterie e mereu un cadou potrivit, mai ales pentru doamne. În ultima săptămână, la mare căutare au fost cele din aur. Există însă şi variante mai sofisticate.

Cadouri de Paște pentru cupluri

Dacă vreţi să nu daţi greş, anul acesta, soluţia este cu siguranţă un cadou rafinat. De exemplu, un set de bijuterii din aur alb, diamante şi smaralde care poate ajunge pana la 13.000 de lei, iar pentru bărbați, soluția poate fi oricând un ceas elegant, care poate ajunge până la un preţ de 5.000 de lei.

Iar magazinele au oferte pentru toate pretenţiile.

Pe acelaşi subiect

Ioan Moşneagu, manager magazin: Promoţii avem şi la aurul de 14 carate, avem reducere de 15% la aur iar la ceasuri promoţiile încep de la 20% până la 50% la majoritatea brandurilor.

Soluţii sunt şi pentru cei care preferă cadourile comestibile.

Violeta Deliu, manager magazin: Un cadou gastronomic este întotdeauna binevenit. Pentru cineva special şi care preferă să gătească îi putem oferi un ulei de trufe, salsa de trufe, paste.

Cadouri de Paște pentru socrii

Nici socrii nu au fost uitaţi.

Violeta Deliu, manager magazin: Dacă am vrea să impresionăm aş adăuga un vin bun. O sticlă de vin alb pentru socru de exemplu, iar pentru soacră aş merge pe un prosecco rose. Este un proseco foarte gustos şi cu siguranţă va imbunătăţi relaţia cu soacra.

Clienți: Am luat un cadou pentru soacră. Am ales ceva rapid şi sper eu de succes. Am luat nişte paste, un borcan cu roşii uscate şi niste biscuiţi.

Creşteri la vânzări au fost şi la ornamentele pentru masa de Paşte.

Elena Goş, administrator: Coşulețe pentru ornamentele de Paşte de pus pe masă, ouşoare, decorațiuni. Se cumpără și seturile de baie pentru cadouri, cutii de bijuterii, cum sunt acestea cu model de primăvară.

Cei care totuşi nu au avut timp să cumpere cadouri până acum o pot face şi mâine, mai ales că magazinele închid la ora 21.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cele mai potrivite cadouri de Paște pentru cupluri și părinți. Bijuteriile și băuturile fine, la mare căutare