Antena Meniu Search
x

Cellulem Block a deschis un nou centru de înfrumusețare în București

Cellulem Block a deschis un nou centru de înfrumuseţare şi slăbit în Bucureşti, în Bulevardul Unirii, nr. 33, având o suprafață de 127 mp, cea mai mare din rețeaua de patru unităţi

Cellulem Block a deschis un nou centru de înfrumuseţare şi slăbit în Bucureşti, în Bulevardul Unirii, nr. 33, având o suprafață de 127 mp, cea mai mare din rețeaua de patru unităţi.

Serviciile disponibile vor fi similare celor din centrele deja existente, din București (Dorobanți și Piața Victoriei) și Constanța.

Cellulem Block promovează un concept avansat de remodelare corporală şi înfrumuseţare, care integrează o gamă vastă de terapii, de la cele pentru slăbit la cele cosmetice. Conceptul se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor, persoane active, exigente, preocupate de imaginea și condiția lor fizică, care doresc servicii de înaltă calitate.

Printre avantajele folosirii terapiilor Cellulem Block se numără: evaluarea corporală gratuită, fiind punctul de plecare pentru orice tratament corporal; rezultate garantate cu reevaluări pe parcursul tratamentului; tratamente personalizate, aspect esențial în lupta împotriva celulitei și a kilogramelor în plus; tehnologie non-invazivă, fără efecte secundare, dar și cosmetică profesională de calitate, bazată pe principii active naturale, extrase din plante.

Cellulem Block a apărut în 1993, în Spania, şi a devenit în 23 de ani o companie reper, la nivel internaţional, pentru tratamentele de slabit şi înfrumuseţare corporală. Terapiile promovate sunt într-o evoluție continuă şi realizate cu tehnologie de ultimă generație. În prezent, rețeaua numără peste 300 de centre proprii și în franciză în șapte țări: Spania, Portugalia, Franța, Italia, Andorra, Maroc și România.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Inedit » Cellulem Block a deschis un nou centru de înfrumusețare în București