Consumi CONSERVE de TON? Iată adevărul despre acestea
Tonul este considerat un aliment sănătos, însă nu şi cel care vine, de exemplu, din Oceanul Pacific, spun specialiştii. De ce?
Tonul este considerat un aliment sănătos, însă nu şi cel care vine, de exemplu, din Oceanul Pacific, spun specialiştii. De ce?
Ei bine, aceştia spun că radiaţiile de la Fukushima sunt în continuare o problemă serioasă şi că azi în Oceanul Pacfic se scurg în fiecare zi în jur de 300 de tone de deşeuri radioactive.
Expunerea la radiaţii este extrem de periculoasă. În plus, tonul acumulează pe parcursul vieţii o cantitate însemnată de mercur toxic, care se va depune în carnea lui, ca urmare a poluării industriale, iar efectele secundare ale consumului sunt oribile: de la tulburări cognitive, precum şi probleme de coordonare, afectarea memoriei, dureri abdominale, greaţă, vărsături,până la apariţia problemelor mult mai grave de sănătate cum ar fi bolile cronice.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰