Antena Meniu Search
x

Cu ce VEDETĂ semeni în funcție de ZODIA TA

Descoperă în acest horoscop cu ce vedetă semeni cel mai mult, în funcție de zodia ta

Descoperă în acest horoscop cu ce vedetă semeni cel mai mult, în funcție de zodia ta

Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie:

BERBEC

Celine Dion și Charlie Chaplin. De la Celine Dion ”moștenești” determinarea și sensibilitatea artistică, iar de la Charlie Chaplin ai umorul involuntar și prezența spirituală oriunde te-ai duce.

TAUR

George Clooney și Penelope Cruz. Șarmul lui Clooney te face să cucerești pe toată lumea cu un simplu zâmbet, iar neastâmpărul lui Penelope Cruz îi poate intimida până și pe cei mai aprigi dușmani.

GEMENI

Hugh Laurie și Tupac Shakur. Cinismul lui Doctor Hoouse nu îți este deloc străin iar implicarea pasională în tot ceea ce face, așa cum își dădea și Tupac sufletul pe scenă, te caracterizează 100%.

RAC

Meryl Streep și Vin Diesel. În spatele unei atitudini fioroase precum cea a lui Vin Diesel există multă sensibilitate. Farmecul și originalitatea vine de la Meryl Streep.

LEU

Jennifer Lopez și Charlize Theron. Ai o aplecare foarte mare spre a face sport și îți menții corpul viu și armonios precum Jennifer Lopez. Ești o leoaică îndărătnică dar foarte inimoasă, precum Charlize Theron.

FECIOARĂ

Sophia Loren și Michael Jackson. Ești idealistă și visătoare precum Michael Jackson, maniacală în detalii așa cum își organiza și acesta concertele și chiar extremistă. Grația și romantismul vin de la Sophia.

BALANȚĂ

Catherine Zeta-Jones și Kate Winslet. Ambele vedete sunt preocupate de a-și căuta echilibrul în tot ceea ce fac și privesc viața detașate, ca niște copii, însă cu eleganța caracteristică oricărei femei.

SCORPION

Ellen Pompeo și Leonardo DiCaprio. Doctorița Meredith Grey tranșează lucrurile dintr-un singur bisturiu, la fel ca și tine. Cu Leonardo DiCaprio ai în comun dorința de a păstra misterul despre tine.

SĂGETĂTOR

Julianne Moore și Nelly Furtado. Pasională și vulcanică, misterioasă și cerebrală, la fel ca Julianne Moore și Nelly Furtado.

CAPRICORN

Denzel Washington și Bradley Cooper. Cu Denzel Washington te întâlnești la capitolele strategie și introvertire, iar cu Bradley Cooper ai în comun puterea de seducție cu o simplă tăcere.

VĂRSĂTOR

Shakira și Placido Domingo. Nu există persoane mai visătoare și mai schimbătoare pe lumea asta decât tine, Shakira și Placido Domingo.

PEȘTI

Elizabeth Taylor și Adam Levine. În privirea ta se poate citi totul și nimic, întrucât porți o serie de substraturi care îi fac pe ceilalți să-și dorească să te cunoască, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cu ce VEDETĂ semeni în funcție de ZODIA TA