Antena Meniu Search
x

Curs valutar

TRANFORMARE INCREDIBILĂ! Cum arată acum fiica MADONNEI! Tânăra are propria linie vestimatară numită "Material Girl"

Lourdes (Lourdes Maria Ciccone Leon) s-a născut pe 14 octombrie 1996, în urma relaţiei pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal, Carlos Leon. În prezent, tânăra are propria sa linie vestimentară, numită Material Girl, după hitul din anii '80 al mamei sale.

de Redactia Observator

la 10.01.2016 , 11:48

 Lourdes (Lourdes Maria Ciccone Leon) s-a născut pe 14 octombrie 1996, în urma relaţiei pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal, Carlos Leon. În prezent, tânăra are propria sa linie vestimentară, numită Material Girl, după hitul din anii '80 al mamei sale. Celebritatea a urmărit-o de când era în pântece. Nu e ușor ca mama ta să fie Madonna, dar când te gândești că poți să apari de fiecare dată când dorești cu ea pe scenă... parcă situația se îndulcește!

Toți o cunosc ca pe o copilă, însă Lourdes a crescut! Totuși, asemănarea din ea și mama ei este încă izbitoare! Cântă foarte bine la pian, iar Madonna nu mai poate de mândrie!

Lourdes este apropitată de tatăl ei, au fost adesea văzuți împreună.

Articolul continuă după reclamă

Madonna Louise Ciccone (n. 16 august 1958, Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii), supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a multor premii Grammy, laureată a Globului de Aur și autoare de cărți. Născută în Bay City, Michigan și crescută în Rochester Hills, Michigan, Madonna s-a mutat în New York City pentru a deveni dansatoare. Și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite. După o interpretare memorabilă la prima ediție a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”, obține primul hit în Statele Unite și Australia. Albumul care poartă numele piesei a ajuns de asemenea pe locul 1 în Billboard 200.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » TRANFORMARE INCREDIBILĂ! Cum arată acum fiica MADONNEI! Tânăra are propria linie vestimatară numită "Material Girl"