Antena Meniu Search
x

Cum au fost PEDEPSITE două fete de un TAXIMETRIST pentru că nu au avut bani să achite cursa - VIDEO SPECTACULOS

Două fete care nu au avut bani suficienţi pentru a achita taxiul au devenit 'vedete' pe Instagram după ce taximetristul a decis să le pedepsească într-un mod inedit. Cele două tinere au fost obligate să îşi toarne pe faţă un antiseptic de culoare verde care le-a colorat feţele.

Două fete care nu au avut bani suficienţi pentru a achita taxiul au devenit 'vedete' pe Instagram după ce taximetristul a decis să le pedepsească într-un mod inedit.

Cele două tinere au fost obligate să îşi toarne pe faţă un antiseptic de culoare verde care le-a colorat feţele.

Imaginile cu cele două fete colorate în verde au fost postate pe Instagram, acolo unde au fost vizualizate de zeci de mii de oameni.

Antispeticul de culoare verde poartă numele de 'zelyonka' şi a fost folosit în perioada sovietică pentru tratarea rănilor, substanţa fiind foarte ieftină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cum au fost PEDEPSITE două fete de un TAXIMETRIST pentru că nu au avut bani să achite cursa - VIDEO SPECTACULOS