Cum să prepari cel mai bun PIURE! Secretul? NU UITA de ingredientul-medicament
Piureul de cartofi pare o mâncare banală, însă nu e deloc așa. Pentru un gust de excepție, nu uita să adaugi în el și ingredientele care îl fac mai bun și mai sănătos
Piureul de cartofi pare o mâncare banală, însă nu e deloc așa. Pentru un gust de excepție, nu uita să adaugi în el și ingredientele care îl fac mai bun și mai sănătos
Iată rețeta:
- 6 cartofi
- jumătate de lingură de sare
- 3 linguri de unt gras
- jumătate de cană de lapte fierbinte
- 2 linguri de smântână
- sare / piper după gust (opțional)
Pentru a se pătrunde mai ușor, cartofii vor fi tăiați în cuburi mari. Se pun la fiert și se adaugă sare. Se vor încearca folosind o furculiță. Apa se strecoară și se adaugă smântâna și untul, se amesteca bine, apoi se toarnă laptele cald.
La final intervine ingredientul-minune: ghimbirul! Da, piureul gata preparat trebuie să fie aromatizat cu acest condiment extrem de sănătos cu beneficii excepționale în folosul sănătății.
Poftă bună!
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰