Antena Meniu Search
x

De ce oamenii care RÂD mai mult, sunt mai SĂNĂTOȘI

Într-un articol publicat de ea, numit "Umorul, un antidot pentru stres", Patty Wooten scrie despre numeroasele beneficii pe care le are râsul.

 Într-un articol publicat de ea, numit "Umorul, un antidot pentru stres", Patty Wooten scrie despre numeroasele beneficii pe care le are râsul.

Prin reducerea hormonilor care provoacă stresul și creșterea circulației sangvine, în mod simultan îți protejezi corpul de problemele cardiace, în momentul în care râzi.

De asemenea, acest lucru îți va întări sistemul imunitar și va reduce șansele unor infecții sau boli.Simplul act de a râde va elibera endorfine (moleculele fericirii) în creier, ajutându-te să te simți mai bine.

Râsul îți consolidează relațiile

De ce să fii persoana care emană energii negative în jurul său, când poți fi pozitiv și mereu cu zâmbetul pe buze? S-a dovedit faptul că aceste două lucruri îi atrag pe oameni.

Râsul îți poate schimba perspectivele

Nu lua totul în serios, mai mult, încearcă să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă; te va ajuta să nu te simți copleșit de mulțimea de cerințe cărora trebuie să le faci față. Vei reuși să fii mai atent la aspectele pozitive ale situațiilor decât la cele negative, la soluții decât la consecințe.

De multe ori suntem invidioși pe cei care trec cu ușurință peste momentele mai puțin plăcute, întrebându-ne cum este posibil acest lucru. Răspunsul este relaxarea. Un corp relaxat, o minte relaxată și o altă perspectivă, acestea sunt cheia către o viață mai senină.

În cele din urmă, râsul te face mult mai atrăgător.

Oamenii care zâmbesc și râd des sunt mai atrăgători decât cei supărați sau furioși. Folosindu-te de umor, poți cu ușurință să reduci tensiunea sau atmosfera neplăcută într-o anumită situație. Majoritatea dintre noi suntem atrași de cei care ne inspiră, care ne motivează și care ne fac să râdem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » De ce oamenii care RÂD mai mult, sunt mai SĂNĂTOȘI