Antena Meniu Search
x

De ce se TEM ZODIILE când întâlnesc persoane noi

Puţine persoane se pot lăuda cu faptul că nu au emoţii atunci când întâlnesc persoane noi, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat un zodiac inedit

Puţine persoane se pot lăuda cu faptul că nu au emoţii atunci când întâlnesc persoane noi, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat un zodiac inedit

Iată de ce te temi atunci când întâlneşti persoane noi în funcţie de zodie

BERBEC:

Berbecul îşi doreşte toată atenţia pentru el, iar dacă cel cu care face cunoştinţă nici măcar nu îl priveşte în ochi, acesta este un motiv suficient de mare să înceapă un scandal.

TAUR:

Întrebările incomode trebuie păstrate doar între prieteni. Deşi Taurul este destul de dezinvolt, nu acceptă curiozităţi prea personale din partea necunoscuţilor.

GEMENI:

Geamănul exersează în minte fiecare gest pe care îl va face şi îşi alege bine de tot cuvintele astfel încât să nu deranjeze interlocutorul.

RAC:

Principala temere a acestui nativ este că va fi tratat superficial în timp ce el îşi doreşte să fie luat în seama cât se poate de tare.

LEU:

Leul poate fi destul de intolerant, iar narcisismul său rezultă dificil de suportat.

FECIOARA:

Fecioara îşi doreşte ca cel din faţa ei să pună accentul pe fond şi nu pe forma lucrurilor.

BALANŢA:

Atunci când face cunoştinţă, Balanta cauta rapid un subiect de discuţie. Nu suporta pauzele de vorbire şi se simte foarte repede anxioasa.

SCORPION:

Înainte să se întâlnească cu cineva, acest nativ analizează dacă persoana cu care va face cunoştinţă este un potenţial admirator (pe care îl poate manevra cum doreşte) sau nu.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorul fuge de situaţiile în care interlocutorul se face de râs iar dacă da faţă în faţă cu o astfel de persoană se simte extrem de ruşinat.

CAPRICORN:

Capricornul impune respect dintr-o simplă privire. Însă dacă nu îi remarci privirea inteligenta acesta se poate deveni foarte neliniştit.

VĂRSĂTOR:

Acesta vrea ca persoană cu care se cunoaşte să intre în lumea lui fără ridicat din sprânceană.

PEŞTI:

Nativul născut în zodia Peşti nu suporta persoanele care au un vocabular mult mai actualizat şi idei mai interesante decât el. Acesta se poate simţi în inferioritate foarte uşor.

Citeşte şi Horoscop pentru luna AUGUST! Care vor fi zilele cu NOROC, dar şi cele cu GHINION pentru fiecare zodie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » De ce se TEM ZODIILE când întâlnesc persoane noi