Antena Meniu Search
x

Foto Descoperire bizară în bagajul unui călător, pe aeroportul din New York. Angajaţii s-au declarat "şocaţi"

Bagajele pasagerilor nu încetează să-i surprindă pe angajaţii aeroporturilor. Iar în valiza unei persoane care călătorea din New York spre Orlando, Florida, aceştia au descoperit cu uimire ceva ... neobişnuit.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 10:43

Totul s-a petrecut în data de 16 noiembrie, când, potrivit CNN, scannerul cu raze X a detectat, printre sticle de vin, papuci de casă şi alte obiecte, ceva ce părea a fi viu. Era conturul unei pisici, în mărime naturală. S-a dovedit că nu era doar o impresie: animalul era cât se poate de real. Pisica roşcată nu părea să fie rănită, deşi trecuseră câteva ore bune de când stătea îndesată în bagaj. Şansele să supravieţuiască zborului ar fi fost, însă, mici.

Pisica "a pierdut" zborul

Ofiţerii care au văzut imaginile şi au verificat bagajul s-au declarat "şocaţi" de incident, susţine Lisa Farbstein, purtătorul de cuvânt TSA. Cu toate că se confruntă în fiecare zi cu situaţii bizare şi găsesc arme transportate ilegal sau alte produse, "este rar să descoperi animale vii în genţile pasagerilor". Din fericire, pisica nu a încercat să fugă odată ce s-a văzut eliberată din "cuşcă".

Pasagerul a fost chemat să dea explicaţii, acesta mărturisind că nu e pisica lui, ci a unei alte persoane din gospodărie. Ar fi sugerat că animalul s-a strecurat singur, fără să fie văzut, în valiză. Din cauza incidentului, bărbatul a pierdut zborul, fiind reprogramat pentru ziua următoare, când a decolat fără "pasagerul clandestin" în bagaj. Pisica, pe nume Smells, nu a părut deranjată de excursia la aeroport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Inedit » Descoperire bizară în bagajul unui călător, pe aeroportul din New York. Angajaţii s-au declarat "şocaţi"