Antena Meniu Search
x

Românii sunt inventivi! Un cuplu a creat cea mai ușoară bicicletă din lume!

Petre Craciun si Ligia Stan, doi tineri din Londra, au creat cea mai usoara bicicleta din lume, numita Hummingbird Bike.

 Petre Craciun si Ligia Stan, doi tineri din Londra, au creat cea mai usoara bicicleta din lume, numita Hummingbird Bike.

Cei doi, după problemele avute cu vechea biciletă, s-au hotărât sa creeze una care să cântărească... cât două pisici. Adio urcatului pe scări până la etajul 9 cu bicicleta în brațe!  În prezent, Petre și Ligia lucrează la un studio de producție din Londra, dar ideea le-a venit cât încă erau în București.

Hummingbird Bike are aproape 7 kilograme și este contruită din fibră de carbon. Este perfectă pentru persoanele care folosesc bicileta zilnic. Mai mult, ea se pliază și ocupă mai puțin spațiu.

Startul a fost dat de o campanie de Kickstarter, cu scopul de a-i ajuta să strângă banii pentru proiectul lor. Conceptul era gata, iar visul trebuia împlinit! Și așa a fost! Bicicleta este acum disponibilă pentru oricine și-o dorește pe culorile galben, roșu, negru sau simplu-fibră de carbon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Românii sunt inventivi! Un cuplu a creat cea mai ușoară bicicletă din lume!