Antena Meniu Search
x

Dragostea plutește în aer. S-au cunoscut într-un aeroport din UK, după ce zborul lor a fost întârziat. Comedia romantică trăită de cuplu: "Eram din nou copii"

Destinul și-a jucat cărțile, iar un zbor întârziat a unit două vieți, într-un aeroport din Anglia. O poveste demnă de o comedie romantică a luat naștere, după ce doi turiști s-au întâlnit în aeroport, când zborul lor a fost decalat. Acum, cei doi se pregătesc să-și unească destinele. Parcă desprins din filme, cuplul a povestit cum și-au dat seama că au fost prezenți în mai multe locuri, în același timp, pe parcursul anilor. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 10:13

Dragostea plutește în aer. S-au cunoscut într-un aeroport din UK, după ce zborul lor a fost întârziat. Comedia romantică trăită de cuplu
Dragostea plutește în aer. S-au cunoscut într-un aeroport din UK, după ce zborul lor a fost întârziat. Comedia romantică trăită de cuplu - Facebook / Lisa Helen

Atât Lisa Skellon, cât și Jamie Hobbs, în vârstă de 56 de ani, plecau separat ,cu prietenii, într-o excursie în noiembrie 2019 în Tenerife, când li s-a cerut să coboare din avion din cauza unei probleme tehnice. În timp ce așteptau în terminal ca problema să fie rezolvată, cele două grupuri de prieteni ai lor au început să discute. Când au fost chemați înapoi să urce în avion, între Lisa și Jamie deja ieșeau scântei, potrivit Mirror.

Un zbor întârziat i-a adus împreună

Suntem foarte recunoscători pentru acea întârziere, pentru o dată în viață, pentru că probabil că nu ne-am fi întâlnit dacă nu ar fi fost asta. Ne-am așezat și am băut ceva și nu ne-am oprit din a ne uita unul la altul. A fost ca și cum eram din nou copii. A fost dragoste la prima vedere pentru noi doi”, a spus femeia. 

Când avionul a decolat în sfârșit, Lisa și Jamie s-au trezit așezați la doar două rânduri unul de celălalt, aruncându-și priviri unul altuia pe tot parcursul călătoriei. Într-o poveste care ar putea rivaliza cu orice comedie romantică, Lisa a mărturisit: „Am găsit în mod repetat scuze să mă prefac că scot lucruri din bagajul de deasupra capului, pentru a continua să mă uit înapoi la Jamie”.

Pe acelaşi subiect

Am așteptat coada până la toaletă să fie în linie cu locurile lor, ca să pot vorbi cu Lisa”, a spus bărbatul. 

Povestea celor doi, demnă de o comedie romantică

În cele din urmă și-a făcut curajul să-i dea Lisei numărul lui de telefon. Povestea lor de dragoste și-a luat zborul în vacanță, unde Lisa și Jamie se întâlneau în fiecare seară. La întoarcerea în Anglia, relația lor a înflorit cu adevărat. Acum, ei urmează să se căsătorească luna viitoare în Paphos, Cipru.

Într-o întorsătură a sorții, cuplul a descoperit că amândoi fuseseră în vacanță în Mallorca, și chiar că au stat în același hotel, în același timp, dar drumurile lor nu s-au încrucișat niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Dragostea plutește în aer. S-au cunoscut într-un aeroport din UK, după ce zborul lor a fost întârziat. Comedia romantică trăită de cuplu: "Eram din nou copii"