Antena Meniu Search
x

După 25 de ani. Cum arată ANDREEA DEL BOCA, „Perla Neagră” și „Celeste” a anilor 1990

La începtul anilor 1990, telenovelele au devenit un fenomen în România, fiind urmărite de milioane de oameni, iar una dintre actriţele care a cucerit publicul cu farmecul ei a fost Andreea del Boca

La începtul anilor 1990, telenovelele au devenit un fenomen în România, fiind urmărite de milioane de oameni, iar una dintre actriţele care a cucerit publicul cu farmecul ei a fost Andreea del Boca cu serialul “Perla neagră”.

Povestea tinerei Perla şi a misterioaselor perle negre, ce fuseseră lăsate împreună cu ea la colegiul unde crescuse, a fost urmărită cu sufletul la gură de un public numeros. Aventurile ei legate de găsirea familiei, pierderea prietenei celei mai bune şi noua identitate, combinate cu replici simpatice şi comice şi situaţii inedite au fost un adevărat succes şi au impus-o definitiv pe Andreea del Boca ca o actriţă talentată.

Totuşi, frumoasa argentiniancă îşi făcuse debutul în actorie încă de la vârsta de 4 ani, când a jucat în pelicula “Nuestra Galleguita”.

Publicul a putut apoi să o vadă în numeroase producţii notabile ca  “Estrellita Mia” (1987), “Celeste” (1991) şi “Antonella”, (1993). Atât în “Celeste” şi “Antonella”, ea a jucat alături de Gustavo Bermudez.

A urmat “Perla neagră”, telenovela care i-a adus consacrarea pe plan internaţional. Acum, la 20 ani de la terminarea serialului, Andrea del Boca, în vârstă de 49 de ani, continuă să joace în telenovele, chiar dacă în ultimii ani a jucat doar personaje episodice.

Un episod aparte din viaţa Andreei del Boca a avut loc în anul 2000, când a dat naştere fetiţei sale, Anna, copil din relaţia cu afaceristul Ricardo Biasotti, de care s-a despărţit la scurt timp. Au urmat ani întregi de scnadaluri, cu acuzaţii teribile de o parte şi de alta, iar pentru că i-a interzis lui Ricardo să o vadă pe Anna, la un moment dat, Andreea risca să facă pușcărie, Ricardo târând-o prin mai multe procese. Lucrurile s-au mai liniştit între timp, iar cele două, mamă şi fiică, se bucură din plin de fiecare clipă petrecută împreună.

După 1997, a făcut studii de regie în SUA, a prezentat emisiuni TV, a jucat punctual în diverse proiecte de cinema sau tv.

În cele din urmă, nemulţumită de rolurile oferite, în toamna anului trecut, a revenit la telenovele cu „Esa Mujer”, povestea unei femei care află că e grav bolnavă şi mai are de trăit doar un an. Andrea şi produce telenovela (în care mai joacă şi Sergio Cernadas), pe lângă faptul că e protagonistă.Trecerea timpului şi-a pus amprenta asupra siluetei actriţei. În ciuda faptului că cele câteva kilograme în plus îi dau mari bătăi de cap, Andreea del Boca contunuă să rămână o femeie elegantă, care impune cu stilul ei impecabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » După 25 de ani. Cum arată ANDREEA DEL BOCA, „Perla Neagră” și „Celeste” a anilor 1990