Antena Meniu Search
x

Foto Elon Musk, pus la zid de propriul tată. Errol Musk face dezvăluiri şocante, într-un interviu bizar. De ce nu e mândru de fiul său

Tatăl lui Elon Musk a declarat într-un interviu bizar faptul că nu este mândru de fiul său miliardar, dar că fratele mai mic Kimbal este „mândria și bucuria” lui.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 14:34

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a intervenit telefonic într-o emisiune radio australiană, unde a acordat un interviu bizar de 20 de minute. Tatăl CEO-ului Tesla a spus că acesta a „depășit nota” a ceea ce el considera succes, dar a spus că familia Musk „a făcut şi înainte o mulțime de lucruri”. Errol Musk a declarat că fiul său miliardar nu este atât de mulţumit când vine vorba de succesul său și a spus că simte că are cinci ani de întârziere, conform DailyMail. „Este frustrat de progres și este de înțeles”, a spus bărbatul de 76 de ani.

Elon Musk nu e "fiul favorit" al familiei. Dezvăluirile lui Errol Musk

Bărbatul în vârstă de 76 de ani, a vorbit, luni dimineață la emisiunea Kyle și Jackie O de ll un post de radio australian. „Băiatul tău este un geniu. Valorează atât de mulți bani și a creat atât de multe lucruri, nu poți să-i iei asta. Ești mândru?” a întrebat una dintre gazde. La început a ezitat când a fost întrebat de unde a moștenit Elon inteligența. Errol Musk a declarat apoi că nu este mândru: „Nu. Știi, suntem o familie care face o mulțime de lucruri de mult timp, nu e ca și cum am început brusc să facem ceva”.

Errol Musk a mai spus că descendenţii lui fac „lucruri interesante” de multă vreme și că fratele mai mic al lui Elon, Kimbal, este „mândria și bucuria” lui. „Știu că sună nebunesc, dar avem tendința să gândim așa ca familie. Acum are 50 de ani și încă mă gândesc la el ca la un băiețel. Dar are 50 de ani, adică e bătrân”, a adăugat bărbatul.

Pe acelaşi subiect

Ce i-a spus Errol Musk fiului său, după pozele la bustul gol din Mykonos

Referitor la fotografiile recente în care Elon Musk apare la bustul gol, pe un iaht, în Grecia, bărbatul a sus că l-a încurajat pe acesta să mănânce mai sănătos și să ia niște suplimente alimentare. „Elon este foarte puternic, dar nu se alimentează cum trebuie, le-a spus el gazdelor. Musk a fost întrebat dacă a condus un bolid Tesla, la care acesta a răspuns, evaziv, că a condus maşini Bentley, Rolls Royce și Mercedes-Benz. A adăugat că fiul său nu îi dă bani. „Suntem o familie foarte cumpătată, zgârcită. Dacă vreau să cheltuiesc ceva, trebuie să răspund la 100 de întrebări”, a explicat el.

Errol a mai spus că își face griji că Elon, care este în prezent singur, nu va găsi niciodată o femeie care să renunțe la carieră pentru a face parte din viața lui, așa cum făcuse soția lui Kimbal, Cristiana Wyly, în ciuda faptului că era educată și avea diplomă de master. „Este cu el tot timpul, ceea ce e foarte, foarte frumos. Elon nu are asta și îmi fac griji pentru el”, a declarat bărbatul.

Tatăl miliardarului a vorbit despre relația dintre el și fiica sa vitregă

Musk a fost întrebat despre relația sa cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout, în vârstă de 34 de ani - cu care are doi copii mici. El a spus că a fost căsătorit cu mama Janei timp de doi ani în anii 1990 și că nu a văzut sau vorbit cu Bezuidenhout după divorț, până în 2014. Jana l-a contactat într-o perioadă dificilă, iar prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste. „Este complet normal”, a spus el, în ciuda diferenței de vârstă de 42 de ani.

Errol a dezvăluit publicației că fiul său, directorul general, a împărtășit opiniile celor trei surori ale sale, care au fost înspăimântate de relația pe care a avut-o cu sora lor vitregă. „Totuși nu le place. Încă se simt un pic inconfortabil din cauza asta, pentru că ea este sora lor. Sora lor vitregă”, a zis Errol Musk.

Între timp, s-a dovedit, de asemenea, că Elon a devenit tată de gemeni, în noiembrie anul trecut, cu un director executiv la una dintre companiile sale, Shivon Zilis, în vârstă de 36 de ani. Gemenii au sosit pe lume cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk să aibă un al doilea copil prin mamă surogat cu iubita sa, starul pop canadian Claire Boucher, cunoscută sub numele de scenă Grimes.

Elon Musk are 10 copii, dintre care 5 din căsnicia anterioară. Unul dintre copiii lui Elon a murit de „sindromul morții subite a sugarului” când avea doar zece săptămâni, în 2002, ceea ce ia determinat să folosească fertilizarea in vitro. Apoi Justine, fosta soție, a născut gemeni, Vivian și Griffin, în 2004, urmați de tripleții Kai, Saxon și Damian în 2006. Copilul lor cel mai mare, Vivian, în vârstă de 18 ani, a depus recent o cerere pentru a-și schimba prenumele, deorece este transgender, și numele de familie, pentru a semnala că nu vrea „să fie rudă cu tatăl biologic în niciun fel”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Elon Musk, pus la zid de propriul tată. Errol Musk face dezvăluiri şocante, într-un interviu bizar. De ce nu e mândru de fiul său