Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV: Cum îşi petrece frumoasa Octavia Geamănu Crăciunul: „Sunt atât de fericită, încât am totul!”

Frumoasa prezentatoare a Observatorului Special a stat de vorbă cu noi despre Crăciun, cadouri, amintiri despre sărbătorile de altădată

Frumoasa prezentatoare a Observatorului Special a stat de vorbă cu noi despre Crăciun, cadouri, amintiri despre sărbătorile de altădată. Darul cu adevărat special este pentru voi: un interviu cu frumoasa Octavia Geamănu.

-Ce îți dorești în acest an de Crăciun?

 Sunt atât de fericită încât simț că am totul. Să fie toată lumea sănătoasă!

-Unde îți vei petrece Crăciunul?

 În ziua de Crăciun voi cu colegii, în redacție. Seară, la jurnal. În cea de-a două zi de Crăciun

 voi  la munte.

-Gătești pentru masă de Crăciun? Da-ne o rețetă preparată de ține pentru această perioadă.

 Dacă îmi petreceam Crăciunul acasă sunt sigură că pregăteam ceva.

-Cum îl așteptai pe Moș Crăciun în copilărie?

 Că orice copil din zilele noastre. Cu nerăbdare, emoție și bucurie. La câte trasnai făceam mereu, stăteam cu inimă la gură și mă întrebăm dacă o să vina și la mine Moș Crăciun. 

-Care a fost cel mai așteptat cadou de Crăciun? L-ai primit?

 Mi-am dorit mereu ceea ce știam că voi putea primi, că să evit vreo eventuală dezamăgire. Așa că am primit întotdeauna tot ce am trecut pe lista.

-O povestire/moment de Crăciun de care îți aduci aminte.

În urmă cu 6 ani, lucrăm în ziua de Crăciun-prezentăm știrile din sport la GSP TV. Urma să termin programul pe la oră 22. Eram singură în București. Pentru că lucrasem în fiecare zi în ultima perioadă, nu avusesem timp nici pâine să îmi cumpăr. Așa că frigiderul meu era gol. La ora aceea se închiseseră toate magazinele. Simona Patruleasa, cu care eram colegă pe vremea aceea, mi-a spus că nu pot lasă Crăciunul să treacă așa și m-a invitat să iau masă cu familia ei.

În același timp, un alt coleg mi-a zis că vrea să îmi facă o surpriză și să mă ducă la Tg. Jiu să îmi văd părinții, să nu stau singură și tristă. Așa că am trecut pe la Simona, care mi-a pregătit  numai bunătăți pentru drum, iar la 5 dimineață eram acasă, la Tg Jiu. La 12 eram înapoi în  București, la jurnal. A fost prima data când am simțit că de Crăciun nimeni nu rămâne singur și se întâmplă minuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » EXCLUSIV: Cum îşi petrece frumoasa Octavia Geamănu Crăciunul: „Sunt atât de fericită, încât am totul!”