Antena Meniu Search
x

Fanii filmului "Don't Look Up" au descoperit că un număr de telefon care apare într-o secvenţă aparţine în realitate unei linii erotice

Fanii filmului "Don't look up" au descoperit că un număr de telefon care apare într-o secvenţă a producţiei este în realitate numărul de contact al unei linii erotice.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 16:17

Leonardo DiCaprio în "Don't look Up"
Leonardo DiCaprio în "Don't look Up" - Profimedia

Filmul recent lansat pe Netflix, care îi are în prim-plan pe Jennifer Lawrence şi Leonardo DiCaprio în rolurile lui Kate şi Randall, doi astronomi de nivel mediu care se străduiesc să alerteze publicul că o cometă se află în curs de a lovi Pământul a adunat milioane de viziualizări în scurt timp, potrivit The Independent.

Într-o secvenţă de la jumătatea filmului, personajul lui DiCaprio apare în cadrul unui promo televizat transmis de serviciul public guvernamental. Acesta îndeamnă publicul către un număr de telefon pe care oamenii îl pot apela pentru a avea "linişte" pe măsură ce cometa se apropie din ce în ce mai mult de Terra.

Oamenii au apelat numărul pentru a se convinge de situaţie

De la lansarea filmului, care a avut loc luna trecută, unii telespectatori au descoperit surprinşi că acel număr de telefon care apare în film există în realitate şi duce la o linie telefonică erotică. Când oamenii apelau numărul respectiv, la telefon le răspundea de fiecare dată o femeie. "Bine aţi venit la cea mai fierbinte linie telefonică din America. Băieţi, doamnele fierbinţi aşteaptă să vorbească cu voi. Apăsaţi tasta 1 acum!. Doamnelor, pentru a vorbi gratuit cu bărbaţi interesaţi şi incitanţi, apăsaţi tasta 2 pentru a vă conecta", era mesajul de la celălalt capăt al liniei. 

Presa străină a încercat să ia legătura cu compania Netflix pentru a preciza dacă numărul a fost introdus intenţionat în scena filmului sau a fost o simplă întâmplare, dar reprezentanţii companiei nu au oferit până acum un răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Fanii filmului "Don't Look Up" au descoperit că un număr de telefon care apare într-o secvenţă aparţine în realitate unei linii erotice