Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Firimituri e prea gras pentru a mai putea merge. Imagini cu pisica obeză de 17 kg pe banda de alergare

Firmituri, un motan simpatic care trăia la subsolul unui spital din Rusia, a ajuns să cântărească 17 kilograme. A fost alintat și răsfațat cu bunătăți, iar asta nu i-a făcut deloc bine. A ajuns atât de gras încât nu mai putea merge.

de Diana Udrescu

la 11.09.2024 , 10:27

O felină care seamănă izbitor cu personajul Garfield, a ajuns atât de grasă încât nu mai putea merge. Motanul, care trăia într-un spital din Rusia cântăreşte acum 17 kilograme, cam cât un copil de 4 ani. A ajuns în stadiul acesta după ce angajaţii spitalului, din dorinţa de a-l ajuta, l-au hrănit zilnic cu prea multă mâncare. Salavatorii cred că Firimituri a fost abandonat de stăpâni și s-a refugiat în subsolul spitalului din Perm, un oraș din apropierea Munților Urali.

Firimituri ține dietă și aleargă pe bandă

Din cauza obezității, KroŞIK, sau Firimituri în română, nu a putut fi supusă unei ecografii. Motanul portocalie se află acum într-un adăpost și urmează o dietă strictă pentru a se asigura că pierde din excesul de greutate. El trebuie să slăbească aproximativ 70% din greutatea sa corporală pentru a ajunge la greutatea ideală de 4,5 kilograme, așa că este pus aproape zilnic pe o bandă de alergare.

Vezi și

Potrivit The Straits Times, acesta nu este singurul caz în care oamenii au hrănit animalele până acestea au devenit supraponderale. În iulie 2024, o instanță din Noua Zeelandă a condamnat o femeie la două luni de închisoare pentru că i-a dat atât de multă mâncare câinelui încât acesta a murit. Animalul cântărea 53,7 kg când a fost salvat în octombrie 2021, fiind hrănit cu 8 până la 10 bucăți de pui pe zi, pe lângă biscuiți pentru câini.

Diana Udrescu Like

Diana Udrescu face parte din echipa Observator din anul 2019 şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. Lucrează în presă din toamna anului 2017 și este permanent conectată la tot ce se întâmplă în jurul său.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Inedit » Firimituri e prea gras pentru a mai putea merge. Imagini cu pisica obeză de 17 kg pe banda de alergare