Antena Meniu Search
x

Salariu de 44.000 de euro pe an pentru un "maestru" în biscuiți. Se cere seriozitate, expertiză dar și studii superioare

O companie din Scoția oferă nu mai puțin de 44.000 de euro pentru un degustător profesionist de biscuiți. La prima vedere, pare meseria perfectă, însă cerințele sunt înalte.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.10.2020, 15:49

sortimente de biscuiți
Compania scoțiană cere studii superioare pentru viitorul maestru în biscuiți - Profimedia Images
  • Deși pare a fi o meserie ușoară, se cer studii în nutriție și alimentație
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Firma Border Biscuits este în căutarea unui "maestru" care să conducă o echipă către dezoltarea unor noi sortimente de biscuiți. Practic, job-ul constă în degustarea diferitelor formule de biscuiți, până când se realizează un produs cu adevărat gustos.

Pentru 40.000 de lire pe an, aproximativ 44.000 de euro, angajatul va lucra 40 de ore pe săptămână mestecând biscuite după biscuite, în căutarea rețetei ideale.

"Căutăm pe cineva care are aptitudinile, expertiza și experiența de a înainta obsesia Border pentru calitate. Așa că, dacă știi ce e de făcut pentru a face un biscuite excepțional, vrem să te cunoaștem", se arată în anunțul companiei, potrivit Mirror Online.

Din nefericire, nu este de ajuns ca maestrul în biscuiți să se declare mulțumit de un produs sau altul, ci este necesară o diplomă în știința alimentației sau nutriție. De asemenea, se cere o cunoaștere profundă a "științei biscuiților" și a procesului de fabricație.

Compania din Lanark, Scoția, oferă, desigur, biscuiți gratis, o parte din profit și 35 de zile de concediu plătit.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Salariu de 44.000 de euro pe an pentru un "maestru" în biscuiți. Se cere seriozitate, expertiză dar și studii superioare