Antena Meniu Search
x

Fiul lui Tom Hanks povestește cum e să fii dependent de cocaină. Drama prin care trece tânărul de nouă ani

Fiul lui Tom Hanks, Chester "Chet", muzician, a dezvăluit recent faptul că e dependent de cocaină

Fiul lui Tom Hanks, Chester "Chet", muzician, a dezvăluit recent faptul că e dependent de cocaină.

În vara, tânărul în vârstă de 25 de ani s-a internat la un centru de detoxificare, informează ContactMusic. Chester susţine că este dependent de droguri de la vârstă de 16 ani. Fiul actorului a dus o luptă de nouă ani cu acest viciu, luptă care nu s-a terminat nici până în momentul de față.

Într-o serie de mesaje postate pe Instagram, Chester dezvăluie faptul că a fost la reabilitare, pentru a-şi "învinge demonii". Tânărul susţine că, după mulţi ani, s-a privit "la rece" şi a fost nevoit să recunoască faptul că lucrurile nu mai pot continuă aşa.

"În urmă cu câteva luni, vindeam cocaină şi luăm cocaină până sângeram. Chiar fumam cocaină", dezvăluie el într-un clip postat pe contul său de socializare.

Tânărul susţine că motivele pentru care a apelat la droguri ţin de faptul că întotdeauna a fost în vizorul presei, dată fiind celebritatea tatălui său, şi presiunilor la care a trebuit să facă faţă din această postura. Totul a început mai mult ca o joacă.

În ciuda stării sale, Chester și-a făcut o carieră în muzica rap. În urmă cu trei luni a fost ridicat de poliție, după ce a distrus o camera de hotel din Marea Britanie, după ce trei femei au refuzat să facă sex cu el. Cu câteva zile înainte, contul sau de Instagram a fost suspendat din cauza remarcilor lor sale rasiste.  În apărarea sa, fiul lui Tom Hanks a invocat dreptul la liberă exprimare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Fiul lui Tom Hanks povestește cum e să fii dependent de cocaină. Drama prin care trece tânărul de nouă ani