Antena Meniu Search
x

Curs valutar

IMAGINI INCENDIARE! MOȘ CRĂCIUN arată impecabil pentru vârsta lui! Face sală și nu se mai îmbracă în roșu!

Dacă Moș Crăciun ar renunța la straiele vechi și s-ar adapta vremurilor noastre, ar arăta ca Paul Mason!

de Redactia Observator

la 17.12.2015 , 12:15

 Dacă Moș Crăciun ar renunța la straiele vechi și s-ar adapta vremurilor noastre, ar arăta ca Paul Mason! Costumul clasic, roșu, nu se mai pretează tendințelor în modă, așa că este timpul pentru o schimbare.

Moșul modern a apărut într-un centru comercial din Toronto, Canada. Numele lui este Paul Mason și are experiență de 30 de ani în indrustria fashion. El vrea să schimbe tradiția, așa că în loc de poezii și cântecele, copii trebuie să facă un selfie cu el! Totul cu un scop! Mason participă la o campanie caritabilă în urma căreia banii strânși pentru fiecare poză pe care oamenii o fac cu el vor fi donați copiilor bonlavi.

Modelul vrea să atragă atenția adulților, dar în acelaași timp nu vrea să schimbe percepția copiilor asupra Crăciunului. „Așa cum vă imaginați, sunt foarte mulțumit. Să împarți bucurie ăn această perioadă a anului este ceva special!”, a declarat Paul Mason pentru theguardian.com.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » IMAGINI INCENDIARE! MOȘ CRĂCIUN arată impecabil pentru vârsta lui! Face sală și nu se mai îmbracă în roșu!