Antena Meniu Search
x

GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când gătesc CIORBĂ

Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare

Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare

Dacă puneţi la fiert legume din agricultură intensivă, aruncaţi prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrăşămintele şi pesticidele folosite la creştere.

Nu acelaşi lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienţi. 

CITEȘTE ȘI GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară SALATA DE VINETE

Iar dacă o preparaţi cu borş, în ciuda gustului acrişor, vine la pachet cu o subtsanta cu un efect puternic alcalinizant, ideală. 

Senzaţia de saţietate după un aliment valoros durează până la 3 ore. Îl folosiţi complet şi nu îl transformaţi în grăsime.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când gătesc CIORBĂ