GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când gătesc CIORBĂ
Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare
Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare
Dacă puneţi la fiert legume din agricultură intensivă, aruncaţi prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrăşămintele şi pesticidele folosite la creştere.
Nu acelaşi lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienţi.
CITEȘTE ȘI GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară SALATA DE VINETE
Iar dacă o preparaţi cu borş, în ciuda gustului acrişor, vine la pachet cu o subtsanta cu un efect puternic alcalinizant, ideală.
Senzaţia de saţietate după un aliment valoros durează până la 3 ore. Îl folosiţi complet şi nu îl transformaţi în grăsime.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰