Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 aprilie 2018. Bani pierduţi, părinţi jigniţi şi o idee genială. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 19 aprilie 2018. Taurul nu-şi respectă părinţii şi are numai de pierdut, Fecioara are o idee genială, iar Săgetătorul pierde din nou o promovare.

Horoscop 19 aprilie 2018. Bani pierduţi, părinţi jigniţi şi o idee genială. Informaţii la zi pentru toate zodiile
Horoscop 19 aprilie 2018. Bani pierduţi, părinţi jigniţi şi o idee genială. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 19 aprilie 2018. Taurul nu-şi respectă părinţii şi are numai de pierdut, Fecioara are o idee genială, iar Săgetătorul pierde din nou o promovare.

Vărsătorul primeşte o ofertă foarte tentantă, Peştii îşi aruncă partenerul în braţele fostei iubite, iar Balanţa se vede nevoită să-şi calce pe mândrie.

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 19 aprilie va experimenta o pace completă a minții. La locul de muncă sau în activitatea pe care o desfăşori, nimeni și nimic nu te va distrage de la îndeplinirea activităţilor. Acţionând fără vreun efort, nu ești câtuşi de puţin obosit și manifeşti un optimism molipsitor în această seară. Vrei să-ţi petreci timpul înconjurat de oameni apropiați dar în afara zidurilor casei. Depinde de tine unde îţi petreci timpul liber: în are liber, undeva la ţară sau în faţa calculatorului, urmărind un documentar interesant sau jucând un joc distractiv.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 19 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi nu are voie să-şi demonstreze superioritatea atunci când comunică cu membrii generației mai în vârstă. Oamenii care ți-au dat viață nu merită să comunici cu ei în mod arogant. Ascultă cu atenție fiecare sfat pe care părinții dvs. îl dau. Vă prefaceți că veți face exact așa cum au recomandat, și apoi veți acționa după cum doriți. Principalul lucru este ca părinții să vadă că îi tratați cu mare respect.

  • Vezi şi Horoscop 20 aprilie 2018. Bani, droguri şi o gafă stupidă în faţa socrilor. Informaţii la zi pentru toate zodiile!

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenilor în această zi nu le este recomandat să cumpere echipamente electronice. Aparatul pe care cheltuiți aproape întregul buget nu va funcționa așa cum v-ați așteptat. Acest tip de cumpărături ar trebui să-l faceți ceva mai târziu, după ce ați cercetat temeinic această problemă. Ar trebui să învățați totul despre aceste dispozitive, luând în considerare sfaturile prezentate pe site-urile de specialitate. Nu aruncaţi cu banii şi apoi să vă uitaţi la el ca la un bibelou, neştiind cum funcţionează şi dacă este ce vă doriţi.

Horoscop 19 aprilie 2018 pentru Rac

Racul astăzi nu va putea să poarte un dialog cu cineva apropiat. Această persoană va încerca să vă convingă de corectitudinea lor. Dumneavoastră, având o opinie diametral opusă, nu veți fi pregătiți să acceptați o astfel de poziție. Încercați să evitați disputa, deoarece nu va duce la nimic bun. S-ar putea să se întâmple, de asemenea, ca dvs. și actualul dvs. partener să încheie dialogul cu un argument major, după care n-o să vă mai înţelegeţi bine. Cel mai bine e să vă retrageţi din discuţie şi să nu încercaţi să contraziceţi pe nimeni azi. Mai bine să preveniţi, decât să trataţi.

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Leu

Leii pe 19 aprilie 2018 vor fi cam obosiţi în timpul zilei. După ce ajungeți la serviciu, vi se va atribui un nou proiect și veți înțelege imediat că nu vă va fi ușor să faceți față. Nu vă fie frică să vă petreceți timp în căutarea partenerilor de încredere, pentru că fără ei nu puteți să terminaţi proiectul. Cel mai bun partener pentru tine va fi o persoană care are o experiență bogată, un vechi coleg, cu care ați evitat întotdeauna să comunicaţi. Vedeţi, acum vă poate fi de ajutor. Mergeţi şi vă cereţi scuze pentru că l-aţi evitat până acum şi promiteţi că vă veţi purta mai frumos de acum încolo.

Horoscop 19 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele în această zi sunt destinate pentru a obține o mulțime de laude de la şeful lor. Veți preda absolut triumfător proiectul, iar șeful dvs. va fi impresionat. Puțin mai târziu, veți fi delegat să vă instruiți toți colegii pe aceeași metodologie cu care ați lucrat la această sarcină. Veți fi flatat că metoda dvs. originală a fost apreciată. În același timp, veți fi conștienți în mod clar că ați ratat ocazia de a obține un brevet pentru această descoperire. Una caldă, una rece. Data viitoare poate sunteţi puţin mai precaut în legătură cu ideile pe care le aveţi şi ar fi chiar indicat să nu le expuneţi aşa de uşor. Prezentaţi produsul finit, dar nu spuneţi cum l-aţi făcut. Asta vă va ajuta să primiţi o măriere de salariu şi să fiţi un om cheie în organizaţia la care lucraţi.

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţei astazi nu îi este recomandat sa se întindă mai mult decât îi este plapuma. Aceste obiective înalte pe care le-ați stabilit pentru dvs. nu pot fi realizate peste noapte. În prealabil, trebuie să efectuați o instruire detaliată, precum și să faceți un plan pas cu pas pentru tot ceea ce veți face în viitorul apropiat. Nu va fi o pierdere de timp dacă asigurați sprijinul oamenilor care vă pot garanta succesul înainte de termen. Pentru aceasta, uitați de mândrie pentru o vreme și sunați-vă o rudă nesuferită, dar extrem de inteligentă.

Horoscop 19 aprilie 2018 pentru Scorpion

19 aprilie 2018 nu va aduce experiențe neplăcute pentru Scorpion. Viata îşi va urma cursul ei, de-a lungul traiectoriei deja cunoscute. Acasă, muncă, agrement - asta e tot ce vă așteaptă astăzi. Cea mai puternică impresie a acestei joi pentru dvs. personal este o mică achiziție făcută cu ajutorul Internetului. După ce ați primit această comandă la dvs. acasă, veți dedica întreaga seară pentru a stăpâni dispozitivul miracol (din fericire, nu vă va dezamăgi).

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii vor fi un pic trişti în această zi, urmărind cum o promovare se duce din nou la altcineva. Dacă sunteți sigur că șefii nu v-au tratat în mod obiectiv, nu tăceți. Cresterea carierei va stagna daca nu vorbiti sincer cu conducerea astazi. Gândiţi tactic, dar elocvent nemulțumirea și puneți întrebările despre care vă faceți griji. Dacă sunteţi întâmpinat cu argumente stupide şi chiar false, luaţi în calcul să părăsiţi locul de muncă şi să vă căutaţi în altă parte. E clar că cineva de se foloseşte de dvs pentru a-şi vedea propriul interes.

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii nu vor avea un rezultat bun într-o importantă discuţie de familie. Întrebarea pe ordinea de zi a rudelor voastre nu va fi rezolvată așa cum doriți. Acest lucru vă va provoca o supărare mare, dar nu vă grăbiți să vă exprimați nemulțumirea. Știind că a fost aleasă decizia greșită, intenționezi să aștepți liniștit și să privești cum proiectul rudelor tale va eșua. De fapt, nu este corect, dar nu-ți poți convinge familia de propriul tău plan și orice ai putea spune, nu va afecta în niciun mod rezultatul. Tot ce poţi să faci este să te uiţi şi să te cruceşti de prostia lor.

Horoscop 19 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi va primi o oferta foarte tentanta. Unul dintre foștii tăi colegi te va adresa, informându-te că un post foarte prestigios este pe punctul de a fi eliberat în noua sa echipă de lucru. Trebuie să alegeți între locul dvs. de muncă curent și locul vacant. Înainte de a alege, consultați-vă cu familia și, de asemenea, calculați toate avantajele și dezavantajele plecării dvs. (gândiți-vă dacă va fi convenabil să obțineți un nou loc de muncă).

Horoscop joi, 19 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii în această zi vor arăta o încăpățânare absolut nerezonabilă. Nu prea vă băgaţi partenerul în seamă şi asta va duce la o serie de probleme, mai ales că ştiţi cât de gelos este. El va încerca să poarte o discuţie cu dvs pe teme personale, iar încăpătânarea de a nu le discuta o să-i confirme lucruri total neadevărate. Drept urmare, s-ar putea să facă un gest necugetat, care îl implică pe fosta iubită. Încercând să vă provoace gelozia, va merge până unde nu trebuie să meargă, doar să vă capteze atenţia. Nu scăpaţi situaţia din mâini, este una extrem de delicată pentru amândoi.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Inedit » Horoscop 19 aprilie 2018. Bani pierduţi, părinţi jigniţi şi o idee genială. Informaţii la zi pentru toate zodiile