Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 15 aprilie 2018. Distracţie şi relaxare pentru mulţi nativi ai zodiacului, griji şi probleme pentru ceilalţi. Se anunţă surprize mari pentru Fecioare

Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018.

de Redactia Observator

la 15.04.2018 , 08:50

Horoscopul zilei de 15 aprilie 2018. Racii s-ar putea confrunta cu o stare de melancolie. O sesiune de shopping sau o ieşire cu prietenii i-ar putea scoate imediat din această stare, iar pentru Balanţe, distracţia va fi cuvântul zilei de astăzi.

Vărsătorii încearcă din răsputeri să îi mulţumească pe toţi ceilalţi, iar asta îi va consuma enorm.

Iată previziunile astrale pentru fiecare nativ al zodiacului:

Vezi și

Horoscop 15 aprilie Berbec

Berbecii ar putea întoarce capete astăzi, dar asta nu e neapărat o veste bună. Vor primi atenţie şi laude, dar şi scene de gelozie.

Horoscop 15 aprilie Taur

Taurii vor avea un magnetism fantastic faţă de persoanele din jur...şi vor avea parte de o mulţime de momente de relaxare.

Horoscop 15 aprilie Gemeni

Gemenii îşi antrenează creativitatea. Fac planuri în detaliu în legătură cu viitorul lor, însă ar fi bine să nu uite că socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg.

Horoscop 15 aprilie Rac

Racii s-ar putea confrunta cu o stare de melancolie. O sesiune de shopping sau o ieşire cu prietenii i-ar putea scoate imediat din această stare.

Horoscop 15 aprilie Leu

E foarte bine să fii sincer, însă Leii sunt mult prea direcţi cu anumite persoane. Mai multă diplomaţie e absolut necesară.

Horoscop 15 aprilie Fecioară

Fecioarele ar putea avea casa plină de musafiri. Aşadar, să se aştepte la vizite din partea unor persoane dragi în a doua parte a zilei.

Horoscop 15 aprilie Balanţă

Distracţia va fi cuvântul zilei pentru Balanţe. Se vor destinde şi în sfârşit îşi vor încărca bateriile pentru următoarea săptămână.

Horoscop 15 aprilie Scorpion

Iubirea pluteşte în aer pentru Scorpioni. Cei care nu sunt căsătoriţi ar putea să-şi oficializeze relaţia.

Horoscop 15 aprilie Săgetător

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul comunicare şi au mari şanse să obţină ceea ce vor pe plan afectiv.

Horoscop 15 aprilie Capricorn

S-au acumulat mai multe probleme în viaţa Capricornilor. Ar fi bine să se liniştească, fiindcă toate frământările lor vor dispărea mai repede decât îşi imaginează.

Horoscop 15 aprilie Vărsător

Vărsătorii ţin prea mult cont de părerile celorlalţi astăzi. Ar fi indicat să-şi asume fiecare decizie şi să nu uite că nu au cum să-i mulţumească pe toţi cei din jur.

Horoscop 15 aprilie Peşti

Nativii Peşti ar putea avea chef să iasă la un film sau la un suc cu prietenii, însă cum totul este contracost, se vor gândi de mai multe ori înainte să iasă în oraş. Banii vin şi pleacă, aşa că astăzi ar fi bine să se gândească doar la bucuria lor!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 15 aprilie 2018. Distracţie şi relaxare pentru mulţi nativi ai zodiacului, griji şi probleme pentru ceilalţi. Se anunţă surprize mari pentru Fecioare