Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 aprilie 2018. Bani, droguri şi o gafă stupidă în faţa socrilor. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Peştii îşi îneacă suferinţa în băutură, Săgetătorul îşi salvează un prieten de droguri, iar Fecioara alege prietenul cel mai bun în locul familiei.

Horoscop 20 aprilie 2018. Bani, droguri şi o gafă stupidă în faţa socrilor. Informaţii la zi pentru toate zodiile
Horoscop 20 aprilie 2018. Bani, droguri şi o gafă stupidă în faţa socrilor. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 20 aprilie 2018. Berbecul are tendinţa de a da cu toată lumea de pământ, Taurul primeşte un cadou tandru şi pasional din partea iubitei, iar Racul se confruntă cu un individ furios.

Peştii îşi îneacă suferinţa în băutură, Săgetătorul îşi salvează un prieten de droguri, iar Fecioara alege prietenul cel mai bun în locul familiei.

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi ar trebui să evite coportamentul arogant. Odată ce câştigaţi o poziţie din care aveţi putere de decizie, riscați să vă pierdeți modestia, intrând în rândurile oamenilor care sunt extrem de făloşi cu abilitățile lor. Sunteţi berbec, deci prin definiţie mândru, dar reuşiţi să vă ţineţi pornirile comuniste în frâu. Azi e o zi când nu trebuie să uitaţi că cei din jurul vostru sunt şi ei oameni, chiar dacă nu aveţi o părere foarte bună despre ei. Pentru că sunteţi un om puternic, bineînţeles că aveţi o problemă permanentă cu cei din jurul vostru, care poate nu sunt atât de rezistenţi mental. Însă azi nu e momentul să daţi cu ei de pământ. Poate mâine. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul pe 20 aprilie 2018 nu va avea multe probleme cu care să se lupte, dar nu va avea nici vreun motiv pentru entuziasm. În primul rând va trebui să faci o mulțime de activităţi la locul de muncă, iar seara vei lucra şi de acasă. Dacă dorești, poți sparge acest proces monoton, dacă spuneţi povești amuzante și glume, astfel încât totul să fie mai relaxant. Acasă veţi primi un cadou foarte plăcut din partea jumătăţii voastre, care vă va relaxa cu momente tandre, după care aţi tânjit atâta vreme. Nu stricaţi momentul vorbind despre ce vi s-a întâmplat la muncă. Savuraţi în linişte mângâierile iubitoare şi pasionale.

  • Citeşte şi Horoscop 21 aprilie 2018. Bani cadou, experienţe intime şi o vizită la coafor. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor obține rezultate strălucitoare în sport. Este vorba de o competiție la care veți participa împreună cu colegii. Când victoria va fi acordată echipei dvs., veți experimenta adevărata încântare și vă invitaţi colegii să sărbătoriţi împreună acest eveniment. Seara ta se va termina undeva într-o cafenea și te vei întoarce acasă mult mai târziu decât de obicei. Dacă aveți un partener de viaţă, ar trebui să-l avertizați în prealabil că veți rămâne cu echipa. N-o să-i pice prea bine, dar e mai ok aşa, decât să ajungeţi acasă şi să vă enerveze cu întrebările pline de gelozie nejustificată. 

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Rac

Racul în această zi este destinat să afle o serie de detalii uimitoare despre avansarea profesională a soțului sau a soției. Partenerul dvs. nu numai că va trece în mod strălucit toate examenele interne la compania sa, dar va fi, de asemenea, numit într-o poziție foarte prestigioasă. Decideţi să sărbătoriţi acest eveniment la o cafenea, dar nu mergeţi la cafeneaua unde obişnuieşte să meargă jumătatea dvs cu colegii de muncă. Acolo îl veţi găsi pe colegul care a pierdut competiţia la promovare şi după cum vă aşteptaţi, este foarte furios.

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Leu

Leii în această zi vor încerca să facă o impresie devastatoare socrilor. Planificați îmbrăcămintea în cel mai mic detaliu, petreceți mult timp cu curățenia în casă și apoi lucrați multe ore pentru a construi un cadou unic. Toate aceste eforturi vor aduce rezultatul așteptat, iar părinții soțului dumneavoastră decid că sunteți demni să fiți împreună. Totuşi, întâlnirea se va întâlnirea se va încheia cu o gafă vestimentară, de la care o să vă înroşiţi ca un rac. Verificaţi toate accesoriile şi tot ce ţine de vestimentaţie, ca să evitaţi orice problemă.

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 20 aprilie va trebui să aleagă între familie și prieteni. Ajutorul dvs. va fi necesar atât în ​​propria casă cât și în casa celui mai bun prieten al tău. Cel mai probabil, vă cere ajutorul și acceptaţi, știind că acest lucru va provoca o mare tulburare în casă. Asa va fi. După ce ați eliminat problemele celui mai bun prieten, vă veți întoarce acasă, unde veți fi înconjurați de rudele apropiate foarte nervoase. Veţi încerca să le explicaţi ce înseamnă prietenia adevărată, dar o să vi se arunce cuvinte grele.  Nu faceţi vreo prostie, nu intraţi în conflict cu familia. În fond, familia e familie, iar prietenii sunt prieteni.

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa își va alege foarte atent imaginea pentru un eveniment programat pentru această seară. De îndată ce veți apărea acolo, toți ochii vor fi îndrumați numai asupra voastră, nu la principalul motiv al acestei sărbători. Pentru a nu strica starea de spirit a jubileului, faceți totul pentru a încuraja sărbătoarea, vorbind numai despre asta. Ca să nu vă plictisiți, puteți alege din mulțime un tovarăș foarte plăcut, cu care să comunicaţi cu ușurință. Oricum, cu toţi ochii aţintiţi asupra dumneavoastră, nu o să vă fie greu să alegeţi un norocos din mulţime.

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor fi iritați de comportamentul unei anumite persoane. Este vorba despre iubitul tău îndrăgostit, care la început va fi de acord să petreacă seara cu tine, dar în ultimul moment își va schimba decizia. Bineînțeles, resentimentele voastre vor fi foarte puternice, dar de asemenea nu vă dau dreptul de a insulta această persoană. Este chiar mai rău dacă începeți să spuneţi bârfe murdare despre el. Este mai ușor să acceptați respingerea și să încercați să schimbați interesul dvs. cu altceva. Nu discutaţi cu cineva despre acest subiect şi încercaţi să mai lăsaţi şi de la dumneavoastră anumite lucruri.

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii în această zi intenționează să viziteze locurile unde şi-au trecut copilăria. Dar nu vei deveni nostalgic, nu te vei plimba pe străzile atât de cunoscute şi nici nu te vei vedea cu vechii tăi vecini. Veți fi adus aici din alte motive. Există o persoană pe care vă decideți să o ajutați. Va fi greu, dar trebuie să-l smulgeţi pe un vechi prieten din școală din ghearele dependenței de o substanţă foarte periculoasă. Luaţi această decizie, după ce aflaţi că se află într-o stare psihică precară, iar familia lui, cu care comunicaţi destul de des, este foarte îngrijorată. Sunteţi ca un salvator pentru această persoană, fie ca îşi dă seama, fie că nu.

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii pe 20 aprilie 2018 îşi vor aminti cu regret toate greșelile făcute în sfera atașamentelor lor personale. Veți fi în special tensionați de un incident care sa întâmplat recent între dvs. și dragostea voastră. Din păcate, nu o puteți face să uite de cuvintele pe care le-ai rostit într-un moment de furie. Dar, puteți face tot ce vă stă în putință pentru a vă face partenerul să realizeze că vă regretați foarte mult. Înconjurați-i cu grijă și căldură, făcând tot ce puteți să vă ierte.

Horoscop vineri, 20 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi va fi capabil sa faca o achizitie foarte profitabila. Vă uitați accidental într-un magazin și vedeţi că bunurile pe care le-ați dorit de mult timp să le cumpărați sunt vândute la un preț redus. Fără ezitare, veți achiziționa acest produs și veţi fi foarte mulțumit de el. Vinerea se va termina și mai pozitiv. Seara o să daţi într-o cafenea de o domnişoară de care sunteţi interesat şi care o să vă acapareze toată mintea. Totuşi, veţi fi puţin contrariat, când va primi un telefon şi va minţi că se află în alta parte.  Asta spune multe despre firea ei, dar şi de interesul pe care îl are către dumneavoastră, fiind dispusă să mintă, ca să mai petreacă momente cu tine.

Horoscop 20 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii vor bea exagerat de multe băuturi alcoolice astăzi. Vinerea vă prinde într-un bar din localitate, unde vă duceţi să uitaţi de cruntele dezamagiri din ultima perioadă. Totuşi, asta nu înseamnă că trebuie să vă beţi minţile ca să uitaţi. Trebuie să vă scuturaţi de aceste gânduri negre şi să vă gândiţi că viaţa trebuie trăită, nu băută. Începeţi să vă puneţi ordine în viaţă, lucruri frumoase se vor întâmpla dacă vreţi să se întâmple. Fiţi optimist, altora le e mai rău.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Horoscop 20 aprilie 2018. Bani, droguri şi o gafă stupidă în faţa socrilor. Informaţii la zi pentru toate zodiile