Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 18 aprilie 2018. Bani împrumutaţi, dragoste în parc şi un iubit trădător. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 18 aprilie 2018. Berbecul află un secret groaznic, Taurul cunoaşte o domnişoară foarte drăguţă, iar Leul s-ar iubi cu o persoană importantă.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 17:05

Horoscop 18 aprilie 2018. Bani împrumutaţi, dragoste în parc şi un iubit trădător. Informaţii la zi pentru toate zodiile Horoscop 18 aprilie 2018. Bani împrumutaţi, dragoste în parc şi un iubit trădător. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 18 aprilie 2018. Berbecul află un secret groaznic, Taurul cunoaşte o domnişoară foarte drăguţă, iar Leul s-ar iubi cu o persoană importantă, dar are dubii.

Balanţa este dezamagită de un iubit pervers, Scorpionul e face un gest total bizar, iar Peştii vor să stea degeaba şi să ia bani.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul în această zi va afla un secret foarte important, care afectează viața unei persoane cunoscute în oraş. Acest secret nu vă priveşte, ceea ce înseamnă că nu aveți dreptul să discutați cu nimeni (chiar și cu persoane în care aveți mare încredere). Schimbați-vă atenția asupra acelor aspecte care vă privesc atât pe dvs. personal cât și cercul dvs. de prieteni. Este foarte posibil să declanşaţi o tragedie dacă expuneţi aceste informaţii în public. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi este în pericol de a deveni foarte obosit, din cauza unui ritm de lucru tensionat. De îndată ce orele dedicate îndeplinirii datoriei dvs. profesionale se termină, acordați-vă o meritată relaxare completă. Cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber este să mergeţi undeva, într-un parc. Acolo veţi cunoaşte o domnişoară foarte drăguţă, care vă va analiza de pe o bancă apropiată. Nu pierdeţi o cazia să petreceţi momente frumoase în compania ei, sunt toate şansele care această întâlnire să devină ceva foarte interesant.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi se vor bucura de o mare popularitate în rândul persoanelor de sex opus. Tu nu vei observa cum o mulțime de admiratori se va aduna în jurul tău. Dacă ești singur, nimeni nu îţi interzice să te bucuri de comunicarea cu toți cei care te plac. În cazul în care aveți deja un partener, faceți totul pentru a nu vă afecta respectul de sine, flirtând cu toți cei care vă dau atenţie.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Rac

Racul pe 18 aprilie este destinat să încerce ceva nou, să schimbe ceva în viaţa amoroasă şi va face totul pentru a cuceri o anumită persoană. Planul dvs. va reuși doar parțial. Această persoană va manifesta un interes deosebit față de dvs. și chiar va fi de acord să mergeți la o întâlnire. Cu toate acestea, obosit de toate aceste roluri, vă veți pune o întrebare rezonabilă. Oare chiar aveţi nevoie de tot teatrul ăsta? Aveţi nevoie de această persoană sau este doar un moft? Este foarte probabil să anulaţi întâlnirea și să vă retrageţi spre locul în care sunteți iubiți, apreciați și respectați fără măști sau roluri. Sinceritatea este ceva extraordinar pentru bunăstarea psihică a fiecăruia. Faceţi ce e corect.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Leu

Leul în această zi va fi surprins de interesul manifestat de o persoană foarte influentă. Veți spera în secret că în curând vă va invita în compania sa, făcând referire la faptul că este foarte interesat de un angajat atât de valoros. Dar nu, adevărul despre intențiile acestei persoane va fi altul. El va sugera că vrea o mică aventură cu tine, pentru că ești foarte atractivă pentru el (și asta în ciuda faptului că eşti deja într-o relaţie cu o persoană foarte influentă). Depinde numai de tine şi de lucrurile pe care ţi le doreşti. Şi ţie îţi place de el, iar asta spune multe despre relaţia ta actuală. Dacă nu simţeai nicio plăcere, probabil răspunsul tău ar fi fost o palmă răsunătoare.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi ar trebui să-și diversifice viața de cuplu. Nu spunem că ar trebui să se uite în dreapta şi în stânga, însă monotonia ucide căsnicia. Dacă nu doriți să fiți printre cuplurile care se plictisesc unul cu celălalt, acționați fără întârziere. Internetul vă va oferi o întreagă mare de idei proaspete despre când, unde și cum să organizați cele mai memorabile și mai uimitoare evenimente. Alegeţi un loc distractiv şi nu uitați să faceți fotografii. Distracţia în cuplu este foarte importantă, iar asta vă poate apropia, dacă asta îţi doreşti. Dacă nu, ai grijă ce vorbeşti şi cu cine. Relaxarea asta individuală în afara relaţiei poate avea unele efecte cu care n-ai de ce să te lupţi.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța pe 18 aprilie 2018 este destinată să experimenteze o mare dezamăgire din cauza acțiunilor iubitului. Pentru că nu-l ajută foarte mult materia cenuşie, în ultimul moment el îţi va spune că nu vă va împrumuta o sumă de bani pe care contaţi şi de care aveaţi nevoie în planurile voastre. Va trebui să luați un împrumut mare pentru a scăpa de dificultățile dvs. financiare, dar acest lucru nu este cel mai rău lucru. Cel mai neplăcut lucru este că, așa cum veți fi informați, persoana vă înşeală așteptările, iubitul vostru drag, va da acei bani altcuiva. E momentul pentru o schimbare în viaţa personală. Asemenea lucruri pur şi simplu nu se fac.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Scorpion

Toate evenimentele din viaţa Scorpionului se vor asemăna cu o mini-serie de televiziune, însoţită de o poveste foarte stupidă. Acest scenariu plictisitor vă stă pe creier, vă enervează la culme. Încercaţi să vă regăsiţi simţul umorului şi să glumiţi despre ceea ce se întâmplă, găsind un unghi pozitiv chiar și în lucruri care în mod inerent sunt departe de pozitive. De exemplu, atunci când șeful începe să vă critice pentru un proiect eșuat, imaginați-vă ceva amuzant. Veți scăpa de stres, dar există riscul să începeți să râdeți, iar asta poate fi ceva destul de bizar pentru cineva care vă ceartă.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii astăzi vor fi extrem de negativi cu ei înșiși. Oamenii din jurul tău vor lăuda îmbrăcămintea ta elegantă, în timp ce tu te gândeşti că nu-ţi place deloc cu ce te-ai îmbrăcat. Și așa va fi în orice - cu privire la aspectul dvs., în afacerile dvs. personale și în profesia voastră. O astfel de negativitate vă strică nu numai sistemul nervos, ci convinge și pe alții că sunteți într-adevăr un negativist în toate domeniile vieții. Încearcă să-ţi revii din starea asta urâtă, pentru că s-ar putea să-ţi afecteze relaţiile cu toată lumea.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 18 aprilie 2018 se va scălda într-o relaxare deplină, în ciuda stresului săptămânal. Situația se va dezvolta astfel încât, chiar și atunci când vă aflați la locul de muncă, vă veți simți foarte bine. Exact aceleași emoții vor fi resimțite de întregul dvs. colectiv de lucru, ceea ce nu este surprinzător. Vestea că șeful tău pretențios şi-a luat concediu pe caz de boală va binedispune pe toată lumea, dar acest lucru nu e tocmai indicat. Printre voi se află un sifon, care va spune şefului că v-aţi bucurat de nefericirea lui şi atunci îţi va fi mai greu ca înainte. Deci, azi nu te da în stambă cu glume despre şeful. 

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va petrece aceasta zi vreo victorie notabilă. Vi se va încredința un proiect de rutină, cu care nu faceţi altceva decât să vă enervaţi. Vă întoarceți acasă fără a vă îmbunătăți starea de spirit și spuneți rudelor voastre că nu doriți să vă deranjeze. Asta va genera un conflict în familie, din care veţi ieşi cam şifonat. Faceţi asta de vreo câteva zile, iar răbdarea celor din jur nu e tocmai nelimitată. Aveţi grijă ce spuneţi, pentru că s-ar putea să începeţi să vă căutaţi o locuinţă de închiriat.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii astazi vor refuza sa ia in serios remarcile supraveghetorilor lor directi. Când șeful arată că nici o întârziere nu este admisă, ar trebui să lucrați mai bine, decât să vorbiți cu un coleg în detrimentul muncii dvs. generale. Dacă șeful rămâne nemulțumit de realizările tale, se va termina prost. Există riscul ca, în viitorul apropiat, șeful dvs. va găsi o scuză plauzibilă pentru a vă îndepărta de la lista subordonaților săi. Dar asta nu e o tragedie. Vorba proverbului, o uşă se închide, o alta se deschide. Totuşi, încearcă să fii mai atent şi mai muncitor. Nu-ţi dă nimeni bani să stai degeaba şi să mai fii şi neserios.

(source)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 18 aprilie 2018. Bani împrumutaţi, dragoste în parc şi un iubit trădător. Informaţii la zi pentru toate zodiile