Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 februarie 2018: Săgetătorii au şansa de a întâlni pe cineva care le va schimba viaţa

Horoscop 24 februarie 2018: Berbecii sunt foarte atenti si deschisi catre ceea ce isi doreste partenerul de viata.

Vezi și

Horoscop 24 februarie 2018: Berbecii sunt foarte atenti si deschisi catre ceea ce isi doreste partenerul de viata. Daca de obicei anumite lucruri li se pareau deplasate, ei bine.. acum le vor da dreptate.

Pentru Tauri se anunta o zi linistita. Au incheiat o saptamana agitata si acum se pot relaxa. Nu ar strica o mica escapada in afara orasului.

****

Dragi Gemeni planuiati sa stati acasa, dar prietenii au pus la punct planuri care va includ si nu aveti cum sa scapati. Asteaptati-va la multa distractie.

****

Racii vor face multe glume bune astazi si ii vor face si pe ceilalti sa zambeasca. Este bine ca au scapat de starea de neliniste din ultimele zile.

****

O dieta urmata de un cunoscut le va atrage atentia si nativilor Leu, asa ca vor sa puna si ei in practica aceste obiceiurile. Nu vor sta prea mult pe ganduri si vor pleca direct la cumparaturi cu o lista mare.

****

Fecioarele simt nevoia de ceva nou in viata lor si isi vor indrepta atentia catre magazine in care pot gasi tot ceea ce le trebuie in legatura cu un hobby.

****

Dragi Balante, planuiti o plecare din oras. Nu dispuneti de mult timp sau de o caruta de bani, insa orice escapada, cât de mică, o sa va prinda bine.

****

Pentru Scorpioni se anunta un weekend special din punct de vedere al dragostei, insa putin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viata.

****

Exista posibilitatea ca Sagetatorii sa intalneasca pe cineva care le poate schimba viata. Chiar daca la inceput nu pare, este inceputul unei relatii frumoase de prietenie.

****

Astazi, Capricornii vor purta o discutie legata de bani, ceva legat de afaceri. Este o perioada buna pentru investitii si nu trebuie sa ratati momentul.

****

Varsatorii vor cheltui foarte multi bani, dar se vor simti bine. Magazinele le vor fi cei mai buni prieteni astazi.

****

Pestii au multe de facut in acest weekend si cel mai bine ar fi sa treaca pe hartie o ordine in care trebuie sa se ocupe de toate. Daca cineva se ofera sa va ajute, nu ar trebui sa refuzati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Horoscop 24 februarie 2018: Săgetătorii au şansa de a întâlni pe cineva care le va schimba viaţa