Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 martie 2018. Primă şi avansare pentru Taur, informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de 2 martie 2018 vine cu informaţii preţioase pentru toate zodiile.

Horoscop 2 martie 2018. Primă şi avansare pentru Taur, informaţii preţioase pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscopul zilei de 2 martie 2018 vine cu informaţii preţioase pentru toate zodiile. Berbecul e în pericol să fie sabotat de un coleg, Gemenii vor călători unde n-au mai fost vreodată, iar peştii îşi vor întalni viitorul partener.

Bineînţeles, şi celelalte zodii vor avea o zi plină. Taurul va rămâne până târziu la muncă, iar Vărsătorul va privi cum soţia sau iubita goleşte contul din bancă pe nişte lucruri total nefolositoare. 

Horoscop 2 martie 2018 pentru Berbec

Mergeţi astăzi la o petrecere în casa unei rude apropiate, însă există o problemă. Nu ignoraţi proiectul de la serviciu ca să mergeţi mai repede la distracţie şi nici nu lăsaţi colegul de muncă să se ocupe de el în lipsa dumneavoastră. Se va dovedi incompetent în astfel de chestiuni, ceea ce înseamnă că proiectul dumneavoastră important va eșua. Aveți suficient timp și energie pentru tot, atât pentru afaceri, cât și pentru relaxare. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 martie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi nu va urma rutina obișnuită. Veți lucra până noaptea târziu. Veţi pleca de la locul de muncă mai târziu decât colegii dumneavoastră, iar asta e mai mult decât un minus. Când nu mai rămâne nimeni în birou, cu excepția dvs. și a șefului dvs., va începe un dialog foarte sincer. În timpul acestei conversații, șeful dvs. va fi în sfârșit convins că meritați să fiți numiți într-o poziție de conducere şi un salariu mai mare.

  • Citeşte şi Horoscopul pentru 3 martie 2018. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 2 martie 2018 pentru Gemeni 

Gemenii vor călători undeva unde nu au mai fost niciodată înainte pe 2 martie. Este un loc unic, iar fotografiile la care vă uitaţi în mod constant pe Internet, visând să fiți acolo, vor deveni realitate. Veţi foarte entuziast şi o să vă grăbiți să îl împărțiți cu prietenii. Mare grijă, însă, la imaginile pe care le veţi posta pe reţelele de socializare.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Rac

Racul va fi puțin confuz în privinţa comportamentului unui apropiat. O persoană care a manifestat un mare interes pentru dvs. de mult timp îşi va îndrepta brusc atenția asupra altcuiva. Nu dramatizați ce se întâmplă. Poate că acesta este doar un truc ieftin cu care persoana respectivă încearcă să-ți amintească de existența lor. Cu toate acestea, dacă apreciați cu adevărat această persoană, faceți totul pentru a o ţine interesată exclusiv de dumneavoastră.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Leu

În acestă zi veţi putea să vă relaxaţi foarte bine la un eveniment de divertisment destul de neobișnuit. E posibil să sărbătoriţi ziua de naștere a unuia dintre copiii celui mai bun prieten sau prietena ta. În acest caz, compania copiilor vă va interesa foarte puțin și toată atenția va fi îndreptată asupra unei anumite persoane. Această persoană foarte atrăgătoare vă va întoarce interesul şi este indicat să faceţi primul pas, pentru a pleca împreună.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Fecioara

Aceasta zi va deveni foarte obositoare din cauza unui coleg foarte sociabil. Numai din curtoazie îi veți asculta povestea lungă despre succesele rudelor sale. Puteți evita o astfel de comunicare. Pretindeți că trebuie să plecați urgent, în direcția opusă. În principiu, fuga nu rezolvă această problemă, spre deosebire de dialogul onest.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Balanţă

O surpriză plăcută vă aşteaptă, pregătită de jumătatea ta. Partenerul îți va aduna toți cei mai buni prieteni să-ţi facă o surpriză. Când vă întoarceți de la muncă, veţi fi înconjurați de fețe fericite și veţi avea un sentiment minunat. 

Horoscop 2 martie 2018 pentru Scorpion 

Scorpionii nu ar trebui să uite ce poate rezulta dintr-un act spontan. Înainte de a acționa, cedând emoțiilor momentante, gândiți-vă la consecințe. Este mult mai bine să nu creezi probleme decât să le elimini după aceea, ascultând dureros plângerile și reproșurile de la rudele tale. Totul este în mâinile tale.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Sagetator

Sagetatorul va avea o mulțime de emoții, dintre cele mai plăcute. La locul de muncă, veți comunica într-un mod prietenos cu colegii, iar unul dintre ei vă va invita la o petrecere. După ce ați fost de acord să mergeți, nu uitați să informați soțul / soția dvs. despre asta. Poate că cea mai corectă opțiune pentru dvs. este să vă invitați jumătatea la acest eveniment spontan.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi nu vor trăi nimic spectaculos. Confruntaţi cu o mică încurcătură, nu vă panicaţi. Aceste dificultăți pot fi depășite dacă întrebați pe cineva pentru ajutor. Seara ar trebui să o petreceți cu cei care v-au salvat de micile necazuri.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va critica acţiunile partenerului. El sau ea va cumpăra o mulțime de lucruri foarte scumpe, după ce a cheltuit aproape toate economiile familiei. Cel mai teribil lucru este că niciunul dintre aceste lucruri nu este frumos, benefic și nici funcțional pentru tine. Furia ta va fi pe deplin înțeleasă, dar nu trebuie să faci o scenă. Acest lucru va avea efectul opus, iar partenerul dvs. va avea ocazia să pozeze drept o victimă, iar tu vei cădea de abuzator.

Horoscop 2 martie 2018 pentru Peşti

Pestii în aceasta vineri vor incepe sa se gandeasca serios la vară, luând decizia să mai piardă din greutate, cu gândul la plajă. Includeți o dietă echilibrată, sport moderat și mersul pe jos. Apropo, în timpul unei astfel de plimbări, veți întâlni un membru fermecător al sexului opus. Curând, vă veţi da seama amândoi că această întâlnire a fost hărăzită de destin.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Horoscop 2 martie 2018. Primă şi avansare pentru Taur, informaţii la zi pentru toate zodiile