Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 martie 2018. Scorpionul primeşte o sumă uriaşă de bani, informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 3 martie 2018. Astăzi nu ar trebui să vă petreceţi ziua departe de casă. Este foarte frig şi, dacă se poate, încercaţi să evitaţi călătoriile.

Horoscop 3 martie 2018. Scorpionul primeşte o sumă uriaşă de bani, informaţii la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 3 martie 2018. Astăzi nu ar trebui să vă petreceţi ziua departe de casă. Este foarte frig şi, dacă se poate, încercaţi să evitaţi călătoriile, pentru că nu vă veţi putea relaxa dacă plecați la drum.

Totuşi, Balanţa se riscă la o călătorie cu final neaşteptat, iar Scorpionul primeşte o sumă de bani uriaşă în cont, dar trebuie să fie foarte precaut pe ce cheltuie banii. 

Horoscop 3 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece ziua de 3 martie 2018 bucurându-se de pace și liniște. Astăzi nu veţi primi oaspeţi și până seara o să aveţi senzaţia că vă plictisiţi. Cu toate acestea, după cum veți înțelege mai târziu, această zi vă va ajuta să vă restabiliți echilibrul emoțional. Seara, veți face o analiză a vieţii dumneavoastră, găsind un răspuns la o întrebare care vă deranjează de câteva luni bune.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 martie 2018 pentru Taur

Sâmbăta aceasta nu va aduce prea multă schimbare Taurului. În jurul tău totul este foarte stabil, ceea ce va începe să te enerveze foarte mult. Dorind cel puțin să diversificați cumva această zi plictisitoare, veți merge într-o vizită. Din păcate şi aici vei fi înconjurat de fețele plictisitoare ale prietenilor care, exact ca şi tine, nu prea au chef de nimic. Nu încercați să creați artificial atmosfera unei întâlniri prietenoase. Este mai bine să mergeți acasă și să faceți ceva util. Hobby-ul pe care îl aveţi s-ar putea să vă fie de folos astăzi.

  • Recomandare: Consultaţi şi Horoscopul zilei de 2 martie 2018

Horoscop 3 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor putea să rezolve astăzi o problemă complicată legată de sfera dragostei. O persoană din viața ta va lua o decizie prostească, însă acest lucru te va ajuta să ajungi la o concluzie. Cu toate acestea, odată ce persoana respectivă nu o să vă mai deranjeze, veți experimenta ceva de genul geloziei. Veți fi enervat că v-aţi implicat în schimbarea comportamentului persoanei respective şi acum altcineva beneficiază de munca dumneavoastră.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Rac

Racii nu vor putea fi afectaţi nici măcar prin critici grave de la cineva apropiat. Veți menține echilibrul dvs. spartan, demonstrând tuturor că nervii dumneavoastră sunt într-adevăr făcuți din oțel. Numai atunci cand sunteti lasati singuri, va permiteti o izbucnire emotionala pentru a scapa de tensiune. Este în regulă. La sfârşitul zilei veţi redeveni la fel de tare ca şi până acum.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Leu

Pe 3 martie 2018, leii vor trebui să caute un răspuns la o întrebare veche, care se întoarce să vă macine. Îți vei aminti un incident confuz, care a avut loc la începutul căsătoriei tale. Apoi, timp de multe ore, vă veți stresa partenerul în legătură cu ceea ce era adevărat și ceea ce nu a fost în acei ani în urmă. Nu veți primi un răspuns, deoarece partenerul dvs. va găsi cuvinte care vă vor face să uitați de acel incident, dar problema va rămâne nerezolvată.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Fecioară

Pentru Fecioară este recomandat să petreacă sâmbăta înconjurată de prieteni apropiați, pentru că numai ei sunt în stare să vă asculte, să vă încurajeze și să vă susțină cu sfaturi bune. Nu-ți ascunde problemele, sau nu vei obține nimic bun. Dacă nu aveţi încredere să vorbitţi despre problemele voastre grupului de prieteni, invitați-l pe cel mai bun prieten (persoana căreia îi puteți încredința şi cel mai negru secret) la o discuţie. O să vă asculte şi o să vă ajute.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Balanța

Balanţa se află astăzi într-o excursie interesantă. Veți petrece mai multe ore pe drum, dar în cele din urmă veți înțelege că acest efort nu a fost în zadar. Veți întâlni mulți oameni interesanți, vă veți bucura de peisajele unei regiuni străine și veți avea timp să petreceţi timp de calitate cu persoana pe care o iubiţi. După miezul nopții, la întoarcerea acasă, grăbiți-vă să vă cereți scuze pentru toate scandalurile din trecut. Partenerul tău te va ierta și veţi uita amândoi de trecutul neplăcut.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor primi un răspuns la o întrebare foarte importantă. Este posibil ca aceasta să se refere la un credit ipotecar sau la alt tip de împrumut. Banca va confirma cererea dvs., ceea ce înseamnă că foarte curând veți avea o foarte mare sumă de bani la dispoziţie, de care aveți mare nevoie pentru a vă îndeplini scopul. Cu toate acestea, nu uitați, atunci când banii ajung în contul dvs. bancar, orice cheltuială inutilă este deosebit de periculoasă.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul în această zi se bucură de linişte în caldura casei. Dacă alegeţi să rămâneţi acasă, veți câștiga mai mult decât pierdeți. Așa cum o să vi se spună mai târziu, evenimentul la care ați fi vrut să participați, dar nu aţi putut, a fost surprinzător de plictisitor. Deci, nu pierdeți nimic dacă rămâneți acasă. Puteți găsi o mulțime de activități interesante şi acasă, după cum o să descoperiţi.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 3 martie ar trebui sa fie cu ochii în patru astăzi, pentru a nu pierde o întalnire aproape fatală. Astăzi vă veți întâlni cu o persoană care vă transformă radical viața, devenind pentru dvs. fie un partener de viață, un prieten apropiat, fie un mentor spiritual. Prindeți toate indicațiile destinului, pentru a nu pierde întâlnirea cu această persoană. Cel mai probabil, o veţi întâlni ori la un eveniment, ori undeva unde participă foarte multe persoane.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi, fara exceptie, va fascina toti membrii sexului opus. Amintiți-vă că relațiile sunt mai mult despre calitate și nu despre cantitatea persoanelor pe care le impresionați. Nu uitați de acest lucru când încercați să începeți o nouă poveste. Nu judecaţi oamenii prin haine sau prin grosimea portofelului (acest lucru nu te va face mai fericit). Poate că partenerul dvs. ideal este un vecin modest, o chelneriță de la barul preferat sau o altă persoană pe care nu ați observat-o în trecut.

Horoscop 3 martie 2018 pentru Pești

Pestii astazi sunt destinati sa primească o ofertă deosebit de tentanta. O persoană care vă va invita să vă alăturați proiectelor sale de afaceri merită atât respect cât și încredere, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji dacă vă doriţi o colaborare importantă cu el. Cu toate acestea, înainte de a spune "da", determinați dacă aveți suficient timp liber atât pentru această afacere, cât și pentru îndatoririle de la locul de muncă principal (nu este totuși de dorit să pierdeți această poziție).

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Horoscop 3 martie 2018. Scorpionul primeşte o sumă uriaşă de bani, informaţii la zi pentru toate zodiile