Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 martie 2018. Balanţele primesc veşti incredibile, iar Gemenii sunt ţinta bârfelor

Horoscop 5 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul banilor!

oroscop 5 martie 2018. Gemenii sunt ţinta bârfelor, iar Balanţele primesc veşti incredibile - Pixabay

Horoscop 5 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul banilor! Este predestinat să începeţi săptămâna cu lucruri care vor avea o mare importanţă pentru viitorul apropiat. Veţi reuşi chiar să descoperiţi o nouă sursă de venit. 

Începeţi propria afacere sau luaţi totul de la zero, cu un nou job! Important este că lenea nu va sta în calea dorinţei voastre de a înmulţi banii din cont.

Gemenii vor fi ţinta bârfelor, Racii trebuie să ia o serie de decizii foarte importante, iar Fecioarele sunt extrem de productive la locul de muncă.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Berbec

Pe acelaşi subiect

Berbecul va începe săptămâna cu inima puţin frântă. Întâlnirea mult aşteptată nu va avea loc, dar capul sus! Mai bine aşa decât o nouă ocazie să te întristezi.

Seara, vei afla veşti uluitoare despre intenţiile partenerului de viaţă. Astrele vă recomandă să scoateţi din gândurile și inima voastră această persoană, cât mai curând posibil. Canalizaţi-vă atenţia spre altcineva. Un coleg sau un vecin, de exemplu.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Taur

Taurii sunt avertizaţi că pot întârzia de la o întâlnire foarte importantă. Asta nu se va întâmpla dacă vă aranjaţi garderoba din timp. Apoi, nu uita de traficul aglomerat. Ia în calcul folosirea GPS-ului sau pleaca spre locul cu pricina mai devreme. Important este să ajungi la timp. În caz contrar, persoana de care ar putea depinde cariera ta se va supăra foarte tare.

Recomandare: Consultaţi şi Horoscopul zilei de 4 martie 2018

Horoscop 5 martie 2018 pentru Gemeni

Astăzi, Gemenii vor fi ţinta bârfelor la locul de muncă. Unul dintre colegi va observa că eşti prea mult prea drăgăstos cu şeful. Imediat, zvonurile se vor răspândi că există o relaţie amoroasă între voi şi că șeful ți-a promis deja o mărire la salariu. O să oboseşti explicând tuturor că totul este o minciună. Sfatul nostru este să ignori bârfele din jurul tău şi să îţi vezi liniştit de muncă. 

Horoscop 5 martie 2018 pentru Rac

Racii trebuie să ia o serie de decizii foarte importante. Managerii vă vor cere se selectaţi mai mulţi colegi pentru un proiect foarte serios. Sfatul nostru este ca nu cumva să vă treacă prin minte să alegeţi dintre cei cu care vă înţelegeţi cel mai bine. Trebuie să alegeți responsabil, doar pe cei capabili. Nu aveţi nevoie de prieteni, ci de profesionişti. 

Horoscop 5 martie 2018 pentru Leu

Pentru Lei, afacerile astăzi sunt pe locul doi. Prioritar este să îți pui viaţa personală în ordine. Mai ales că partenerul tău de viaţă este foarte nemulţumit. Aşa că, toată ziua vei fi distras în mod constant de la îndatoririle profesionale ca să răspunzi la SMS-uri. Ziua va trece fără prea mari realizări la locul de muncă. Nu vei face decât să dai explicaţii şi să te justifici pentru cearta de ieri. 

Horoscop 5 martie 2018 pentru Fecioară

Astăzi, ucenicul îşi va depăşi profesorul! Fecioarele sunt extrem de productive, capabile şi dau dovadă de multă îndemânare. Şeful nu-ţi va fi pe plac astăzi aşa că vei face tot ce poţi să termini rapid treaba şi să pleci. Seara, te vei relaxa după o zi obositoare la muncă şi îi vei face o vizită celui mai bun prieten.  

Horoscop 5 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţele primesc veşti incredibile de la fostul şef. Vei afla că această persoană, cu care te-ai înţeles foarte bine, conduce o nouă afacere. Va vrea să te revadă şi este posibil să îţi propună să lucraţi din nou împreună. Deci, dilema de astăzi este dacă rămâneţi la actualul job sau plecaţi spre o nouă aventură profesională. 

Citeşte şi: Previziuni astrologice pentru săptămâna 1 - 7 martie 2018

Horoscop 5 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor avea toată ziua zâmbetul pe buze. Vei fi mândru să le arătaţi colegilor ce cadou ti-a făcut soţul/soţia cu o zi în urmă. A fost un cadou fără vreo ocazie anume, ceea ce face ca surpriza să fie cu atât mai plăcută. Toată ziua, tu şi colegii de muncă veţi discuta despre asta şi veţi ignora total treburile profesionale. Şeful te va mustra că leneveşti şi îţi va spune o să clar că un astfel de comportament nu este permis. Vei reveni la afaceri, doar ocazional vei şopti detalii despre căsnicia ta fericită.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Săgetător

Astăzi, Săgetatorii sunt mai aproape ca oricând de a intra în posesia obiectului mult dorit. Banii pe care îi aveţi la dispoziţie sunt suficienți pentru a face achiziția prețioasă. Aşa că gândul vostru, când vă întoarceţi de la serviciu, este să mergeţi la magazin şi să cumpăraţi produsul. Din păcate, vânzătoarea vă va spune că modelul tău preferat nu este disponibil. Aşa că va trebui să mai aşteptaţi puţin pentru ca visul vostru să devină realitate.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii nu ar trebui să se grăbească în chestiuni legate de viitorul lor amoros. Persoana cu care îţi doreşti să ai o relaţie are un trecut destul de întunecat. Înainte de a merge împreună la altar, fă pe detectivul. Află tot ce poţi despre această persoană. Apoi cântăreşte bine şi vezi dacă poţi dormi liniştit noaptea ştiind întregul adevăr.

Horoscop 5 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii sunt astăzi foarte comunicativi. Veţi avea o energie pozitivă dis-de-dimineaţă şi veţi împărtăşi această energie cu cei din jur. Pe lângă zâmbete, anecdote, povești amuzante și alte lucruri plăcute, vei găsi cuvinte de sprijin pentru cei care au nevoie. De aceea, astăzi, apropiaţii vă vor vrea în preajma lor!

Horoscop 5 martie 2018 pentru Pești

Seara, Peştii se vor supăra din cauza unui incident petrecut în cursul zilei. Un coleg va fi nepoliticos cu tine, iar tu îl vei reclama şefilor. Din păcate, conducerea nu-ţi va da ţie dreptate. Ai putea scrie un mesaj pe Facebook în care să demaşti tot. Vei fi surprins căţi colegi te vor susţine în acest demers!

(Sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Inedit » Horoscop 5 martie 2018. Balanţele primesc veşti incredibile, iar Gemenii sunt ţinta bârfelor