Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Infirmierul ucigaş de la spitalul din Slatina a lăsat un bilet de adio! "Mi-a distrus viaţa. Pentru mine era un calvar să trăiesc în halul ăsta" (Video)

Scene șocante, noaptea trecută, la Spitalul din Slatina. Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a ucis o asistentă, după care s-a sinucis. 

de Redactia Observator

la 04.03.2018 , 16:10

Scene șocante, noaptea trecută, la Spitalul din Slatina. Un infirmier de la Secţia de Psihiatrie a ucis o asistentă, după care s-a sinucis. 

Se pare că asistenta în vârstă de 45 de ani şi infirmierul în vârstă de 54 de ani erau împreună de mai multă vreme, motivul dublei tragedii fiind gelozia.

Crima din Slatina a avut loc în sala de tratament. Infirmierul şi asistenta au stat minute bune în încăpere când, la un moment dat, bărbatul a luat un pat şi a blocat uşa.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Apoi a început lupta între cei doi. 

Infirmierul din Slatina a înjunghiat-o pe asistentă în sala de tratament

Colegii de pe tură au auzit ţipetele femeii aşa că au bătut la uşă. Nu li s-a deschis, şi au chemat pompierii ca să o deblocheze. Au spart uşa şi au găsit-o pe femeie cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar pe bărbat cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului.

Infirmierul ucigaş, surprins pe camerele de supraveghere

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat faptul că bărbatul a blocat uşa, totul fiind surprins de camerele de supraveghre aflate pe holul de la etajul respectiv.

"Din ce am văzut pe camerele de supraveghere, cele două persoane, asistenta şi infirmierul, au intrat în sala de tratament în jurul ore 1.00 noaptea, la interval de 20 de minute unul după celălalt. El a ieşit de câteva ori.

Am înţeles de la personalul de pe tură că s-au închis pe interior. Au constatat asta în momentul în care au auzit un zgomot şi au încercat să pătrundă, constatând atunci că uşa este blocată. S-a sunat la 112, la Poliţie şi la pompieri, care au venit şi au spart uşa. 

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat faptul că bărbatul a blocat uşa

Apoi au constatat că cele două persoane erau decedate.

Eu am ajuns acolo odată cu procurorul de caz şi medicina legală. Imaginile sunt într-adevăr şocante. Este şi motivul pentru care persoanlul a fost trimis acasă şi vor beneficia de consiliere psihologică pentru că efectiv au fost traumatizaţi.

Din informaţiile preliminare pe care le-am luat, doamna era angajată a spitalului din 2002, iar infirmierul din 1994. Nu au dat niciun semn de comportament atipic şi nu au existat indicii că se va ajunge aici", a declarat managerul spitalului, Cătălin Rotea. 

Bărbatul a lăsat bilet de adio

Sora infirmierului şi cumnatul acestuia au descoperit biletul de adio lăsat de bărbat în momentul în care au mers la casa acestuia pentru a-i lua buletinul.

"Nu mă puteam duce la morgă fără buletin", a declarat sora ucigaşului.

Când s-au apropiat de masa din cameră, cei doi au descoperit biletul de adio.

Redăm, mai jos, un fragment din scriasorea lăsată de infirmierul ucigaş:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Infirmierul ucigaş de la spitalul din Slatina a lăsat un bilet de adio! "Mi-a distrus viaţa. Pentru mine era un calvar să trăiesc în halul ăsta" (Video)