Antena Meniu Search
x

HOROSCOP! Cine a fost cel mai aprig dușman al tău într-o viață anterioară

Află cine ți-a fost dușman de moarte într-o viață anterioară în funcție de zodie! Doar stelele ne pot spune adevărul unui trecut pe care noi nu îl cunoaștem.

Află cine ți-a fost dușman de moarte într-o viață anterioară în funcție de zodie! Doar stelele ne pot spune adevărul unui trecut pe care noi nu îl cunoaștem.

Berbec

Berbecii au avut ultima viața anterioară foarte potolită, cu multe împliniri și nici jumătate din zbuciumul actual. Singurul dușman pe care ai fi putut să-l ai ar fi fost fratele tău, care tânjea după casa și moșia de la țară ale părinților și care credea că nu meriți nimic din averea lor, pentru că ai oricum o viață bună.

Taur

Taurii erau cei mai cuminți și pașnici oameni în viața anterioară, astfel încât cu greu găseai pe cineva să aibă ceva de împărțit cu tine. Cum trăiai în Londra secolului 18, singurii tăi dușmani erau vecinii tăi negustori și ei, care își doreau să dai faliment și să își extindă magazinul în spațiul casei tale.

Gemeni

Cei din zodia gemeni au avut o viață anterioară foarte casnică, cu mulți copii și multe excursii gălăgioase. Probabil că trăiai în nebunia anilor 20 și aveai vreo 5 copii. Dușmanii tăi erau vecinii din casa de peste drum, care nu suportau copiii și gălăgia și se luau mereu de voi.

Rac

Racii au avut o viață foarte palpitantă în trecut și fiecare nouă zi era o nouă aventură, o nouă iubire, sau o nouă excursie exotică. Dușmanii pe care puteai să ți-i faci în viața anterioară erau competitorii profesionali. Poate alți aventurieri care căutau aceleași comori.

Leu

Leii au avut o viață anterioară presărată cu artă, poezie și cântec. Poate că duceai o viață de boem absolut, muritor de foame, dar cu o viață socială de invidiat. Singurul tău dușman de moarte în viața ta de dinainte era femeia care te iubea și nu te putea avea, care ar fi vrut să-ți fie muză, dar era prea pretențioasă pentru tine.

Fecioară

Fecioarele au avut o viață anterioară interesantă, ca gheișă sau curtezană, cu multe iubiri și puține povești de dragoste. Dacă vorbim de dușmani, frumusețea atrăgea multă invidie și poate că moartea timpurie ți-a fost adusă tocmai prin intermediul unei persoane răuvoitoare.

Balanţă

Balanțele au fost practicanți de sporturi extreme. Cel mai probabil erai genul de om care se lupta să ajungă primul peste munți cu avionul, sau să traverseze Groenlanda cu sania. Dușmanii tăi de moarte erau adversarii, aventurieri și ei, care încercau să bată aceleași recorduri.

Scorpion

Scorpionii au avut o viață anterioară plină de aventuri exotice. Poate pentru că erau războinici în triburile amazoniene sau din Africa. Dușmanii tăi erau frații mai mici care îți doreau moartea, ca să poată prelua conducerea tribului.

Săgetător

Săgetătorii au avut o viață anterioară foarte plictisitoare, probabil de soție a unui medic vestit în Asia, În principiu, toată viața ta anterioară ai avut grijă de copii și de gospodărie, în timp ce soțul, vraci vestit, călătorea mult să vindece oamenii bolnavi. Nu prea aveai dușmani, pentru că trăiai singură în munți.

Capricorn

Capricornii au avut o viață anterioară foarte zbuciumată, de luptător de guerillă sau separatist. Dacă viața ta anterioară a fost presărată de violență și riscuri, nu aveai cum să nu aduni și câțiva dușmani pe traseu. Dușmanul tău de moarte în viața anterioară ți-a fost un lider al puterii, poate chiar un președinte care a ordonat uciderea ta.

Vărsător

Vărsătorii au dus o viață interesantă în Germania secolului trecut. Lucrai ca asistentă medicală și erai o fire foarte sensibilă și iubitoare, având grijă de majoritatea pacienților cu drag. Din păcate, dușmanii tăi de moarte au devenit o familie a unui pacient care a murit pe tura ta.

Peşti

Nativii din pești au avut o viață anterioară foarte plină de mister și provocări, lucrând în lumea spionajului. În timpul celui de-al doilea război mondial, reușeai să convingi soldații germani de rang înalt să-ți spună toate secretele. Din păcate, faptul că le aflai în așternut ți-a atras antipatia vecinilor, care te vedeau ca o trădătoare. Cei mai buni prieteni ți-au devenit cei mai aprigi dușmani spre final.

Sursa: unica.ro

CITEŞTE ŞI Spune-mi ce ZODIE eşti, ca să-ţi spun cum RĂCEŞTI! Gripă sau viroză?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » HOROSCOP! Cine a fost cel mai aprig dușman al tău într-o viață anterioară