Antena Meniu Search
x

Horoscop zilnic 21 ianuarie: ce zodii sunt favoritele zilei

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2018: conflictele trebuie evitate astăzi. Este o zi favorabilă meditației, gândiți-vă la ce puteți rezolva în viitorul apropiat.

Horoscop zilnic 21 ianuarie: zodiile care sunt favoritele zilei - Hepta

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2018: conflictele trebuie evitate astăzi. Este o zi favorabilă meditației, gândiți-vă la ce puteți rezolva în viitorul apropiat.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2018, vibrația zilei: comunicarea este cheia cu cei din jur. Lucrurile nu trebuie judecate în pripă, pentru deciziile care urmează să fie luate.

Horoscop 21 ianuarie: ce anunță astrele pentru zodii

BERBEC

Pe acelaşi subiect

Dacă nu ai găsit încă o cale de exprimare a propriei creativități și care să îți aducă și satisfacție, caut-o astăzi și mai atent. Ai putea primi o idee excelentă care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numești fericire.

Nu te teme nici de păreri, nici de critici, nici de judecați de valoare: dacă tu ești fericit când faci asta, satisfacția ta contează cel mai mult!

TAUR

Trebuie să te ocupi de un aspect care nu-ți face nicio plăcere, dar de care nu poți scăpa. Așa că alegi să taci și să suporți situația așa cum e. Consideră-l un sacrificiu necesar pentru a-ți asigura mai apoi o evoluție fără probleme.

Orice început poate fi mai dificil. Dar va veni momentul când vei aprecia forța ta de sacrificiu de acum. Și efectele acestui compromis se vor arăta într-o lumina optimistă. Să nu te sperii de eventuale surprize neplăcute picate din senin. Deci, lasă superstițiile!

GEMENI

Nu judeca pripit situația prin care treci, pentru că mai sunt încă unele etape de parcurs până ajungi la un nivel mai limpede, pe care să-l poți înțelege corect. Mai așteaptă, lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare. Nu se poate spune că s-a atins nivelul maxim de la care poți extrage o concluzie.

Mai ai răbdare, nu te avânta în analize retroactive și nici în planuri de viitor, cât timp mai e încă loc de multe modificări ale traseului. Mergi mai departe, să vezi încotro duce acest drum, dar nu te grăbi să exprimi o părere. Nu ar fi decât o concluzie intermediară!

RAC

Atâtea planuri mărețe te motivează, dar te și epuizează la un moment dat. Revino un pic cu picioarele pe pământ, ca să te odihneșți. Unii spun că parcă ai trăi prin stele, că visezi cu ochii deschiși, că nu se poate vorbi cu tine cât timp ești concentrat numai la țelurile tale cele mai înalte. Ai tot dreptul să visezi până departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate?

Ia o pauză din atâtea proiecte megalomanice. Și ocupă-te și de fleacurile banale de zi cu zi, că altfel se adună prea multe și te vor copleși. Nu e o rușine să-ți asumi sarcini mărunte, că mersul la piață, bucătăria sau curățenie, doar pentru că tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poți face pe amandouă: și banalul, și colosalul!

LEU

De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferință, din tristețe, în momentele în care inima artistului plânge. Același lucru poți face și tu astăzi, pentru că te apasă o povara pe suflet. Îți pare rău pentru o pierdere sau un eșec. Dar, dacă transpui această durere într-o formă de creație, vei fi uimit să vezi ce iese!

E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consumat-o în lacrimi și suspine, într-o creație artistică demnă de mândrie. Nu e o rușine să suferi, așa e, dar e minunat să și poți scrie ceea ce simți, să pui pe clape ceea ce te doare sau să pictezi în tonurile inimii tale. Așa vei depăși cel mai ușor momentul…

FECIOARĂ

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tău, ci privește-l cu realism. Renunță la speranțe absurde, la vise deșarte, la iluzii de perfecțiune, pentru că știi și tu că nu sunt posibile. Mai bine te implici în relație cu ceea ce ești, acceptandu-l pe cel din față ta așa cum este, cunoscându-va foarte bine unul pe altul, cu defecte și calități, deopotrivă.

Dacă trăiești într-un basm frumos, cu prinți și prințese, într-o zi te vei trezi din vis și îți vei da seama în ce turn de fildeș ai stat captiv. Privește iubirea cu ochii larg deschiși, privindu-vă unul pe altul într-o oglindă foarte clară și sinceră.

BALANȚĂ

În mediul tău obișnuit, în care toate păreau așezate pe un teren banal și liniștit, apare astăzi o situație neprevăzută care-ți da peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea ta o reacție foarte promptă. Nu ai timp de gândire și nici de acțiune, ci trebuie să fii pe faza pentru a interveni rapid.

Te poți trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defecțiuni ale aparatelor electrocasnice, o plata neprevăzută și mare care consumă într-o clipă banii puși deoparte, o boală picată din senin. Deci, cam așa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fără preaviz și care îți strică ție planurile.

SCORPION

Mai lasă și tu de la tine, nu mai trece în revista, la nesfârșit, acele lucruri din trecut care nu au ieșit chiar așa cum ai fi dorit. Sunt momente în care, ca să treci pe un nivel mai bun, e nevoie să abandonezi balastul care nu-ți mai trebuie, și același lucru trebuie să faci și tu azi.

Tot cărând după tine un bagaj inutil și greu, practic îți tai tot elanul. Iartă, uită, închide capitolul care nu mai are nici un rol în povestea ta și gândește-te la următorul episod din viață. Ești în fața unui nou început, dar trebuie să intri în această nouă etapă complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

SĂGETĂTOR

Tu eșți cel care spune nu ocaziilor bune care te înconjoară. Probabil ți-ai fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru tine ar însemna fericirea și, dacă acela nu vine încă la tine, ai tendința să spui că nu ai nimic. Or, a avea ceva nu înseamnă neapărat să ai doar acel lucru de care ti-ai legat tu toate speranțele.

Deschide-te spre alte oportunități, spre alte direcții, spre alte motive de fericire, nu aștepta miracole doar dintr-o singură direcție. Ai infinite resurse de bucurie și succes la îndemână, trăiești într-un univers al posibilităților. Dar, ca să beneficiezi de efectele lor nenumărate, trebuie să le primești cu brațele deschise! Spune da abundenței de soluții!

CAPRICORN

Nu te gândi cu dispreț sau cu o atitudine de perpetuu nemulțumit la lucrurile bune pe care le ai, pentru că, dacă te-ai raporta un pic la cei care nu au ceea ce deții tu acum, ți-ai da seama cât de norocos ești. Apropie-te de cei care nu au avut aceeași soartă fericită ca a ta, pentru că sigur, prin comparație, îți vei da seama cât de bogat ești, și oferă-le ceva din cea ce ai.

Că e preaplinul sau din puținul tău, te vei simți de o mie de ori mai fericit să poți vedea pe cineva care chiar suferă de lipsuri majore că a primit ceva de la ține. Dăruiește, oferă, dedică-te sincer celor suferinzi, pentru că ceea ce primești înapoi din asemenea gesturi contează mai mult decât toate lucrurile materiale de care ai parte zi de zi.

VĂRSĂTOR

Ești foarte mulțumit de relația de cuplu, pentru că te simți ocrotit, liniștit, având alături un om pe care te poți baza. Chiar dacă nu sentimentele primează acum între voi, ci alte valori care dau consistență și stabilitate relației, pui mare preț pe comunicarea dintre voi.

Atât timp cât aveți ceva în comun pentru care vă aduceți contribuția în mod egal, lucrurile vor evolua foarte bine între voi. Ești sigur de fidelitatea și loialitatea partenerului.

PEȘTI

Nu tot ce auzi este neapărat și adevărat. Ca atare, înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le! Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu ți se potrivește ție sau nici măcar nu e verificat. De aceea e bine să citești mai mult, din mai multe direcții. Cea mai demnă sursă de informație e lectura, deci pune mâna pe carte, caută prin bibliotecă. Și caută acel paragraf care descrie cel mai corect situația în care te afli.

E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei cărți să ai un fel de revelație, să spui fericit ”evrika” și să iei măsuri imediate pentru a remedia o situație care nu ducea în direcția cea mai bună. Nu cumva mergi pe o pistă falsă? Documentarea din cărți demne de respect e calea spre înțelepciune. Când nu ești sigur de ceva, citește din surse sigure!

Sursa: Acvaria

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Horoscop zilnic 21 ianuarie: ce zodii sunt favoritele zilei