Antena Meniu Search
x

Horoscopul DRAGOSTEI! Astrele îți arată cum să îți găsești iubirea

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de faptul că nu au întâlnit partenerul ideal, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat horoscopul dragostei

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de faptul că nu au întâlnit partenerul ideal, motiv pentru care astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat horoscopul dragostei

Iată câteva dintre criteriile secrete pe care le folosesc astrologii de mii de ani pentru a descoperi cu cine te potrivești cel mai bine. Citește și învață cum să îți alegi singur iubirea mult visată.

Cele 12 semne zodiacale se împart în două grupe, în funcție de principiile masculin și feminin. Ele alternează pe cercul zodiacului, zodiile feminine fiind Taurul, Racul, Fecioară, Scorpionul, Capricornul și Peștii, iar zodiile masculine – Berbecul, Gemenii, Leul, Balanța, Săgetătorul și Vărsătorul. Sensul acestor principii nu trebuie luat ad litteram. Această împărțire nu înseamnă că bărbații din Taur au trăsături feminine, iar fetele din Săgetător sunt băiețoase.

În context astrologic, cele două principii sunt complementare, ca Yin și Yang, se întrepătrund, evoluează permanent în funcție de celălalt, se atrag și se resping totodată. Semnele masculine sunt zodiile acțiunii, ale activității și inițiativelor, pun rațiunea în prim plan și iubesc schimbările. Semnele feminine sunt receptive și intuitive, pun analiza pe primul loc și prefer stabilitatea, scrie Libertatea.

Pornind de la cele două principii, s-a constatat că zodiile feminine se înțeleg cel mai bine cu suratele lor, patronate de același principiu, așa cum zodiile masculine se înțeleg de minune una pe alta.

Iată și cele mai fericite perechi de zodii, respectând principiile masculin și feminin:

Semnele feminine

Taur – Fecioară

Ambele sunt zodii de Pământ, iar nativii responsabili, ordonați, strângători, vor aceleași lucruri în viață și iubesc bunăstarea.

Rac – Capricorn

Un semn de Apă care se mulează perfect cu un semn de Pământ, deși sunt semne opuse pe cercul zodiacului. Primul dorește familie, iubire și tihnă, al doilea este cel mai în măsură să i le ofere.

Scorpion – Pești

Două zodii de Apă, cu sentimente profunde, capabile să dăruiască și să trăiască dragostea la intensitate maximă. Amândoi sunt posesivi și așteaptă ca partenerul să fie fidel pe viață.

Semnele masculine

Berbec – Balanță

Sunt zodii opuse pe zodiac, primul dominat de Marte, a doua, de Venus. Nimeni nu le-ar da nicio șansă, cu toate acestea pasiunea dintre ei va dura ani întregi și se vor iubi la fel ca în prima zi.

Gemeni – Săgetător

Aer și Foc, combinația excelentă pentru artificii. Dragostea lor este de poveste și nimeni nu va reuși să îi despartă, doar dacă unul dintre ei este celibatar convins și nu vrea să se căsătorească.

Leu – Vărsător

Atracția dintre ei este puternică și vor face totul pentru a fi împreună, chiar dacă Vărsătorul nu pare să se implice. Cu toate acestea, îl va cuceri pe Leu cu inițiativele și firea lui aventuroasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Horoscopul DRAGOSTEI! Astrele îți arată cum să îți găsești iubirea